Рецепт Рецепт киселю з крохмалю фото

Рецепт киселю з крохмалю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Малина , Молоко
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На швидку руку
Напої , Кислий
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 10 хв.

Рецепт киселю з крохмалю з малиною з молока я використовую дуже давно. Простий в приготуванні, ніжний молочний смак відмінно поєднується з малиною. А приємну бархатисту структуру надає крохмаль.

Опис приготування:

Кисіль - це споконвіку російське блюдо. Готувати його просто і зовсім недовго. Густий, обволікає і оксамитовий смак - це все можна сказати про відмінний напій кисіль. Рецепт киселю з крохмалю невигадливий і впорається з ним може навіть новачок. Отже. Як приготувати кисіль з молока і малини на крохмалі? Та дуже просто, беріть ручку і записуйте. Густоту киселю ви можете задати самостійно, зменшивши або збільшивши кількість крохмалю. Наповнювачем можете взяти будь-які ягоди або просто залишити його молочним.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Малина - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1/2 склянки
рецепт киселю з крохмалю - фото крок 1
Малину розітріть з цукром.
рецепт киселю з крохмалю - фото крок 2
Додайте молоко і поставте на повільний вогонь.
рецепт киселю з крохмалю - фото крок 3
Крохмаль розведіть водою і розмішайте до однорідності.
рецепт киселю з крохмалю - фото крок 4
Коли молоко з малиною закипить, тонкою цівкою влийте розведений крохмаль.
рецепт киселю з крохмалю - фото крок 5
Варіть кисіль на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Кисіль готовий!

Схожі рецепти