Рецепт киселю з крохмалю
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт киселю з крохмалю з малиною з молока я використовую дуже давно. Простий в приготуванні, ніжний молочний смак відмінно поєднується з малиною. А приємну бархатисту структуру надає крохмаль.
Кисіль - це споконвіку російське блюдо. Готувати його просто і зовсім недовго. Густий, обволікає і оксамитовий смак - це все можна сказати про відмінний напій кисіль. Рецепт киселю з крохмалю невигадливий і впорається з ним може навіть новачок. Отже. Як приготувати кисіль з молока і малини на крохмалі? Та дуже просто, беріть ручку і записуйте. Густоту киселю ви можете задати самостійно, зменшивши або збільшивши кількість крохмалю. Наповнювачем можете взяти будь-які ягоди або просто залишити його молочним.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Малина - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки
Малину розітріть з цукром.
Додайте молоко і поставте на повільний вогонь.
Крохмаль розведіть водою і розмішайте до однорідності.
Коли молоко з малиною закипить, тонкою цівкою влийте розведений крохмаль.
Варіть кисіль на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Кисіль готовий!