Торт з киселю
(покроковий рецепт з фото)
Ну дуже швидкий, смачний і солодкий торт з звичайного сухого киселю. Результат вас приємно здивує. Розповідаю, як зробити торт з киселю!
Рецепт приготування торта з киселю надзвичайно простий, з ним впорається навіть дитина. Смак у цього торта дуже ніжний і ваші гості ні за що не здогадаються з чого він виготовлений. Такий торт не соромно подати не тільки на сімейне торжество, але і на велике свято з великою кількістю гостей. Тільки для цього вам необхідно збільшити кількість інгредієнтів. А як зробити торт з киселю ще красивішим та привабливішим зовні - нехай вам підкаже ваша фантазія!
- Кисіль сухий - 200 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка (без верху)
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Крем - 200 грам
- Цукор - 3/4 склянки
- Шоколад і кокосова стружка - 3-4 Щепоток (для прикраси)
Якщо кисіль в брикеті - його необхідно дрібно покришити.
Змішуємо кисіль, яйця, борошно і гашене оцтом соду. Ретельно розмішуємо. Тісто виходить злегка рідкуватий.
Якщо у вас не виходить розрізати готові пироги на коржі - тоді ділите тісто на дві частини і випікайте кожен корж окремо. Для цього виливаємо тісто в форму і ставимо випікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 15 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
З однієї порції тесту виходить два ось таких коржа діаметром 25 см.
Поки коржі остигають, займемося кремом. Для цього збиваємо сметану з цукром. Можна додати в крем трохи ванільного цукру.
Змащуємо коржі кремом і посипаємо зверху тертим шоколадом і кокосовою стружкою. З 2-3 години відправляємо торт в холодильник і потім подаємо до столу.
Ось такий торт вийшов. Якщо у вас є свіжі ягоди - викладіть їх на торт перед самою подачею до чаю. Вони здорово прикрасять цей маленький шедевр:)