Пиріг з киселю
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з киселю - це не марення і не фантазія шизофреніка, а цілком собі смачний і простий у приготуванні пиріг. Не вірите? тоді читайте, як зробити пиріг з киселю в домашніх умовах.
Цей простий рецепт пирога з киселю для мене - як палочка-виручалочка. Робиться швидко, інгредієнтів мінімум, а насолоди море. Я сподіваюся, що цей рецепт сподобається вам і виручить вас не один раз. Печіть і приємного чаювання!
- Сухий кисіль - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка (без верху)
- Оцет або лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
Якщо кисіль в брикеті - його необхідно ретельно розкришити. Додаємо до нього борошно і розмішуємо.
Яйця злегка збиваємо і додаємо до борошна і киселю.
Соду гасимо оцтом або лимонним соком. Додаємо до решти інгредієнтів і розмішуємо тісто. Ось такий приблизно густоти воно повинно вийде. Трохи рідині, ніж магазинна сметана:)
Виливаємо тісто в форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15-20. Готовність визначаємо сухою дерев'яною паличкою.
Ось такий рум'яний пиріжок у нас вийшов. Викладаємо його на тарілку, ріжемо і їмо:)
Пиріг можна змастити вареним згущеним молоком або, якщо ви не любитель дуже солодкого, кислуватим варенням.