Рецепт Бісквіт з чорницею фото

Бісквіт з чорницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Чорниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквіт, Бісквітний торт

Бісквіт з чорницею мене навчила пекти сестра. Я з ентузіазмом взялася за справу, але плоди моїх праць так швидко розвіялися, що я практично не спробувала свій твір. Довелося все повторювати!


Щоб бісквіт з чорницею вийшов пишним, борошно в тісто не замішуйте міксером. І взагалі, звертайтеся з бісквітом дуже дбайливо. Коли будете ставити бісквіт з чорницею в духовці не трусіть його, поставити треба обережно, а то тісто осяде і ви отримаєте корж. Якщо діяти обережно, то можна не додавати розпушувач, а просто добре збити яйця в білу піну. Ягоди в тісто опускаємо сухі - це обов'язкова уязик. Освойте цей чудовий бісквіт з чорницею. Успіхів!

  • Яйце - 6 штук (тісто)
  • Цукор - 300 грам (тісто)
  • Борошно - 2 склянки (тісто)
  • Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок (тісто)
  • Чорниця - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
бісквіт з чорницею - фото крок 1
Яйця збити з цукром, додати розпушувач, олія. Додати борошно, обережно вимісити ложкою тісто.
бісквіт з чорницею - фото крок 2
Форму для бісквіта змастити маслом.
бісквіт з чорницею - фото крок 3
У форму вилити тісто.
бісквіт з чорницею - фото крок 4
Рівномірно розподілити чорницю. Запікати 40 хвилин при 190 градусах.
бісквіт з чорницею - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти