Бісквіт на молоці без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бісквіт це універсальна основа для приготування тортів, кексів. Його можна їсти як самостійний десерт або перемазати кремом. Пропонуємо спробувати, як приготувати бісквіт на молоці без яєць.
Опис приготування:
Бісквіт відмінно підійде як десерт для свята або просто порадує вас і ваших близьких в звичайний день. Готується він досить просто і швидко. Можна приготувати будь-який крем і тоді смак бісквіта стане ще цікавіше або ж карамелізовану фрукти і зробити з них смачне прикраси. Якщо замінити молоко тваринного походження на соєве, то такий рецепт цілком згодиться для вегетаріанців.
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - За смаком
- Олія - За смаком
1. У миску наливаємо молоко, насипаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення.
2. Просіваємо борошно і всипаємо її до молока, соду гасимо оцтом і додаємо до решти маси. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.
3. Чашу мультиварки змащуємо шматочком масла і виливаємо туди отримане тісто. Включаємо програму «Випічка» і виставляємо час 40-45 хвилин.
4. Готовий бісквіт відразу не виймаємо з чаші, залишаємо остигати 10 хвилин. Після цього акуратно дістаємо з форми, а після подаємо до столу або змащуємо його кремом.