Бісквіт на молоці без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт це універсальна основа для приготування тортів, кексів. Його можна їсти як самостійний десерт або перемазати кремом. Пропонуємо спробувати, як приготувати бісквіт на молоці без яєць.
Бісквіт відмінно підійде як десерт для свята або просто порадує вас і ваших близьких в звичайний день. Готується він досить просто і швидко. Можна приготувати будь-який крем і тоді смак бісквіта стане ще цікавіше або ж карамелізовану фрукти і зробити з них смачне прикраси. Якщо замінити молоко тваринного походження на соєве, то такий рецепт цілком згодиться для вегетаріанців.
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - За смаком
- Олія - За смаком
1. У миску наливаємо молоко, насипаємо цукор і перемішуємо до повного розчинення.
2. Просіваємо борошно і всипаємо її до молока, соду гасимо оцтом і додаємо до решти маси. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.
3. Чашу мультиварки змащуємо шматочком масла і виливаємо туди отримане тісто. Включаємо програму «Випічка» і виставляємо час 40-45 хвилин.
4. Готовий бісквіт відразу не виймаємо з чаші, залишаємо остигати 10 хвилин. Після цього акуратно дістаємо з форми, а після подаємо до столу або змащуємо його кремом.