Вегетаріанський бісквіт без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Випічка не обов'язково повинна бути на молоці та яйцях. І цей простий рецепт вегетаріанського бісквіта без яєць тому яскраве підтвердження! Дивіться і запам'ятовуйте!
На подив виходить дуже пристойний бісквіт, з якого навіть торт можна зробити! Сама цього не вірила, коли в перший раз готувала. Для приготування вегетаріанського бісквіта без яєць нам знадобиться какао порошок для кольору, ванілін за смаком і хороший розпушувач.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 180 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 12 Ст. Ложок
- Вода - 200 мілілітрів
Змішайте какао з розпушувачем.
Туди ж просіюємо борошно з ваніліном. Перемішуємо.
Додаємо цукор.
Вливаємо воду і рослинне масло, ретельно перемішуємо, грудочок не повинно бути.
Виливаємо тісто в форму, відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності, перевіряємо зубочисткою. У мене це все займає до години часу.
Тепер можна зробити вегетаріанський торт. Для цього розрізаємо бісквіт на коржі і промазуємо улюбленим кремом або сиропом.
Ось такий чудовий вегетаріанський бісквіт без яєць. Приємного чаювання!