Вегетаріанський бісквіт на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати вегетаріанський бісквіт на кефірі. Виходить він пишним і ніжним, незважаючи на відсутність яєць. І піднімається завжди добре, словом, відмінний рецепт для ваших коржів на торт!
Цей простий рецепт вегетаріанського бісквіта на кефірі припаде до душі всім тим господиням, які люблять перевірені базові рецепти. З цим бісквітом потім можна і тістечка всякі придумувати, і начинки додавати, і для будь-якого торта використовувати у вигляді коржів… словом, дуже хороша випічка вийде, рекомендую!
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка
1. Подогреем кефір трохи і розбавимо в ньому соду. Коли почне міхур, можна додати масло і цукор.
2. В останню чергу додамо просіяне борошно і перемішуємо, щоб не було грудочок. Запікаємо в прогрітій духовці 20-30 хвилин.
3. От і все! Смачного!