Рецепт Вегетаріанський бісквіт фото

Вегетаріанський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня , Білоруська кухня , Литовська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Бісквіт

Насолоджуємося прекрасної випічкою з рецептом вегетаріанського бісквіта. До того ж, такий тортик сподобається не тільки вегетаріанцям, але і тим, хто пост дотримується.

Смачний і пишний бісквіт прекрасно виходить і без яєць. Для приготування вегетаріанського бісквіта нам знадобиться сода, щоб він вийшов пишним, кедр і (бажано) свіжовичавлений апельсиновий сік для приємного цитрусового смаку і аромату. Готовий бісквіт ми просочити сиропом і прикрасимо мигдалем.

  • Цедра апельсина - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет винний - 30 мілілітрів
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 380 грам
  • Сік апельсиновий - 2 склянки
  • Цукор - 180 грам
  • Олія кукурудзяна - 0, 75 склянки
  • Вода - 2, 5 Ст. Ложки
вегетаріанський бісквіт - фото крок 1
Збийте міксером сік (майже стакан), цедру, масло і цукор. Цукор повинен повністю розчинитися.
вегетаріанський бісквіт - фото крок 2
Додаємо оцет, потім поступово борошно і сіль.
вегетаріанський бісквіт - фото крок 3
Соду розведіть у воді і додайте в тісто. Не бійтеся, коли воно почне збільшуватися.
вегетаріанський бісквіт - фото крок 4
Форму змащуємо (або просто викладіть в неї пергамент). Випікаємо в розігрітій до 180 граудсов духовці хвилин 30.
вегетаріанський бісквіт - фото крок 5
Для сиропу змішайте 75 грам цукру з 100 мл. Соку. provara, поки цукор не розчиниться. Готовий вегетаріанський бісквіт можна просочити сиропом.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти