Вегетаріанський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Насолоджуємося прекрасної випічкою з рецептом вегетаріанського бісквіта. До того ж, такий тортик сподобається не тільки вегетаріанцям, але і тим, хто пост дотримується.
Смачний і пишний бісквіт прекрасно виходить і без яєць. Для приготування вегетаріанського бісквіта нам знадобиться сода, щоб він вийшов пишним, кедр і (бажано) свіжовичавлений апельсиновий сік для приємного цитрусового смаку і аромату. Готовий бісквіт ми просочити сиропом і прикрасимо мигдалем.
- Цедра апельсина - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Оцет винний - 30 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 380 грам
- Сік апельсиновий - 2 склянки
- Цукор - 180 грам
- Олія кукурудзяна - 0, 75 склянки
- Вода - 2, 5 Ст. Ложки
Збийте міксером сік (майже стакан), цедру, масло і цукор. Цукор повинен повністю розчинитися.
Додаємо оцет, потім поступово борошно і сіль.
Соду розведіть у воді і додайте в тісто. Не бійтеся, коли воно почне збільшуватися.
Форму змащуємо (або просто викладіть в неї пергамент). Випікаємо в розігрітій до 180 граудсов духовці хвилин 30.
Для сиропу змішайте 75 грам цукру з 100 мл. Соку. provara, поки цукор не розчиниться. Готовий вегетаріанський бісквіт можна просочити сиропом.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!