Вегетаріанський пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський пиріг на кефірі повинен стати цікавою новинкою в вашому меню. Цей пиріг може бути основою для натхнення і творчості на кухні. Просто комбінуйте складові для начинки!
В рецепт вегетаріанського пирога на кефірі входить кукурудзяна мука, але її буває важко знайти у нас. Я з успіхом заміняю її кукурудзяним крохмалем. Якщо ваша духовка пече не зовсім ідеально, то пиріг в процесі випічки цілком можна перевернути, щоб він рівномірно підрум'яниться. Подавайте пиріг зі сметаною. Успіхів і приємного апетиту!
- Кефір - 1 Склянка
- Заголовок Бондюель - 50 грам
- Масло топлене - 100 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 грам
- Мускатний горіх - 1 грам
- Чорний перець - 1 грам
- Сіль - 10 грам
- Кислота лимонна - 3 грами
- Імбир тертий свіжий - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти.
Імбир натріть на тертці (1 ч.Ложку).
Змішайте борошно пшеничне і кукурудзяне, додайте сіль, соду, лимонну кислоту і кефір. Все ретельно перемішайте, додайте імбир і топлене масло. У тесту повинна бути консистенція густої сметани.
Перець і помідори дрібно поріжте.
Додайте спеції до овочів, перемішайте.
Сир натріть на тертці.
Розділити тісто 2 частини. Одну частину виливаємо на деко, змащений топленим маслом.
На тісто викладіть начинку з помідорів і перцю, а зверху посипати сиром.
Частину, що залишилася тесту вилийте на начинку. Акуратно укладіть верхній шар так, щоб не було видно начинку. Випікайте пиріг у розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.
Смачного!