Рецепт Лінивий вегетаріанський пиріг в горщику з овочами фото

Лінивий вегетаріанський пиріг в горщику з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто , Овочі , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт прекрасного вегетаріанського пирога з овочів і грибів

Опис приготування:

Відварюємо картопля, морква в бульйоні до готовності.

Додаємо квасолю і варимо ще 3 хвилини. Формовочная 1 склянку бульйону.

Обсмажуємо цибулю і видавлений через землянку часник на оливковій олії у великій горщику або каструльці. Додаємо вершкове масло і гриби. Готуємо на середньому вогні, поки гриби не стануть зовсім м'якими.

Додаємо попередньо відварену картоплю, морквину і зелений горошок. Заливаємо вершками.

Якщо вміст занадто густе, залийте бульйону зі склянки, але в целом.Смесь не повинна бути дуже рідкою.

Додаємо гриби, часник і цибулю. Перемішуємо, солимо, перчим. Посипаємо петрушкою.

Доводимо до кипіння і Томім на дрібному вогні ще мін.5.

Нарізаємо лист тіста на товсті смужки і випікаємо їх у духовці при 170 градусах до золотистої скоринки і піднятого тесту.

Подаємо страву до столу. Смачного!


  • Листкове тісто - 1 штука
  • Овочевий бульйон - 3 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибулина - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Печериці - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Зелений горошок - 1/2 склянки
  • Кукурудза - 1/2 склянки
  • Квасоля - 1/2 склянки
  • Вершки - 1/3 склянки
  • Петрушка (рубана) - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
Відварюємо картопля, морква в бульйоні до готовності.

Додаємо квасолю і варимо ще 3 хвилини. Формовочная 1 склянку бульйону.

Обсмажуємо цибулю і видавлений через землянку часник на оливковій олії у великій горщику або каструльці. Додаємо вершкове масло і гриби. Готуємо на середньому вогні, поки гриби не стануть зовсім м'якими.

Додаємо попередньо відварену картоплю, морквину і зелений горошок. Заливаємо вершками.

Якщо вміст занадто густе, залийте бульйону зі склянки, але в целом.Смесь не повинна бути дуже рідкою.

Додаємо гриби, часник і цибулю. Перемішуємо, солимо, перчим. Посипаємо петрушкою.

Доводимо до кипіння і Томім на дрібному вогні ще мін.5.

Нарізаємо лист тіста на товсті смужки і випікаємо їх у духовці при 170 градусах до золотистої скоринки і піднятого тесту.

Подаємо страву до столу. Смачного!

Схожі рецепти