Лінивий вегетаріанський пиріг в горщику з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт прекрасного вегетаріанського пирога з овочів і грибів
Відварюємо картопля, морква в бульйоні до готовності.
Додаємо квасолю і варимо ще 3 хвилини. Формовочная 1 склянку бульйону.
Обсмажуємо цибулю і видавлений через землянку часник на оливковій олії у великій горщику або каструльці. Додаємо вершкове масло і гриби. Готуємо на середньому вогні, поки гриби не стануть зовсім м'якими.
Додаємо попередньо відварену картоплю, морквину і зелений горошок. Заливаємо вершками.
Якщо вміст занадто густе, залийте бульйону зі склянки, але в целом.Смесь не повинна бути дуже рідкою.
Додаємо гриби, часник і цибулю. Перемішуємо, солимо, перчим. Посипаємо петрушкою.
Доводимо до кипіння і Томім на дрібному вогні ще мін.5.
Нарізаємо лист тіста на товсті смужки і випікаємо їх у духовці при 170 градусах до золотистої скоринки і піднятого тесту.
Подаємо страву до столу. Смачного!
- Листкове тісто - 1 штука
- Овочевий бульйон - 3 склянки
- Часник - 3 зубчики
- Цибулина - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Печериці - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелений горошок - 1/2 склянки
- Кукурудза - 1/2 склянки
- Квасоля - 1/2 склянки
- Вершки - 1/3 склянки
- Петрушка (рубана) - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - - За смаком
Додаємо квасолю і варимо ще 3 хвилини. Формовочная 1 склянку бульйону.
Обсмажуємо цибулю і видавлений через землянку часник на оливковій олії у великій горщику або каструльці. Додаємо вершкове масло і гриби. Готуємо на середньому вогні, поки гриби не стануть зовсім м'якими.
Додаємо попередньо відварену картоплю, морквину і зелений горошок. Заливаємо вершками.
Якщо вміст занадто густе, залийте бульйону зі склянки, але в целом.Смесь не повинна бути дуже рідкою.
Додаємо гриби, часник і цибулю. Перемішуємо, солимо, перчим. Посипаємо петрушкою.
Доводимо до кипіння і Томім на дрібному вогні ще мін.5.
Нарізаємо лист тіста на товсті смужки і випікаємо їх у духовці при 170 градусах до золотистої скоринки і піднятого тесту.
Подаємо страву до столу. Смачного!