Рецепт Вегетаріанський морквяний пиріг фото

Вегетаріанський морквяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Не вірите, що з морквини може вийде смачна випічка? Тоді цей рецепт вегетаріанського морквяного пирога переконає вас у протилежному. Записуємо!

Опис приготування:

Хочу вам запропонувати приготувати невеликий пиріг з морквини, по суті у нас вийде корж. До речі, інгредієнти розраховані на один корж, можна зробити цілий торт з таких коржів. Для приготування вегетаріанського морквяного пирога трошки нам знадобиться імбиру, родзинки попередньо замочіть. Дивимося далі рецепт.

  • Морквина - 2-3 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2 склянки
  • Імбир - За смаком
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 0, 5 склянки
вегетаріанський морквяний пиріг - фото крок 1
Трьом на тертці моркву та імбир.
вегетаріанський морквяний пиріг - фото крок 2
Додаємо корицю, масло і цукор. Потім соду гашене і просіваємо борошно. Перемішуємо.
вегетаріанський морквяний пиріг - фото крок 3
Ось таке тісто виходить.
вегетаріанський морквяний пиріг - фото крок 4
Розподіляємо по пергаменту на деку і запікаємо хвилин 20 при температурі 180 градусів.
вегетаріанський морквяний пиріг - фото крок 5
Можна відразу подати вегетаріанський морквяний пиріг або зробити свого роду торт з кремом з тофу або сметани. Смачного!

Схожі рецепти