Вегетаріанський морквяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Не вірите, що з морквини може вийде смачна випічка? Тоді цей рецепт вегетаріанського морквяного пирога переконає вас у протилежному. Записуємо!
Хочу вам запропонувати приготувати невеликий пиріг з морквини, по суті у нас вийде корж. До речі, інгредієнти розраховані на один корж, можна зробити цілий торт з таких коржів. Для приготування вегетаріанського морквяного пирога трошки нам знадобиться імбиру, родзинки попередньо замочіть. Дивимося далі рецепт.
- Морквина - 2-3 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 склянки
- Імбир - За смаком
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 0, 5 склянки

Трьом на тертці моркву та імбир.

Додаємо корицю, масло і цукор. Потім соду гашене і просіваємо борошно. Перемішуємо.

Ось таке тісто виходить.

Розподіляємо по пергаменту на деку і запікаємо хвилин 20 при температурі 180 градусів.

Можна відразу подати вегетаріанський морквяний пиріг або зробити свого роду торт з кремом з тофу або сметани. Смачного!