Вегетаріанський морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський морквяний торт в домашніх умовах я довго не могла приготувати через відсутність потрібних інгредієнтів. Але якщо у вас веганські лавка є поблизу - рекомендую приготувати, смачно!
Такий простий вегетаріанський морквяний торт в домашніх умовах одне задоволення готувати! Виходить дуже ароматна і ніжна випічка, навіть не дивлячись на те, що вона не містить в собі яєць. Що ж стосовно крему для торта - я зазвичай змащую один шар ягідної пастою, інший шар - розплавленим замінником шоколаду. Смачно!
- Борошно - 200-250 грам
- Цукор - 3/4 склянки
- Соеве молоко - 3/4 склянки
- Масло рослинне - 1/4 склянки
- Морква терта - 1/2 склянки
- Ванілін - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Імбир тертий - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо спочатку всі сухі інгредієнти, а потім потроху вливаємо молоко. Може знадобитися і трохи більше, і трохи менше молока.
2. В самому кінці додамо моркву і імбир. Перемішаємо ретельно ще раз, і виливаємо в форму для запікання. Випікаємо до сухої сірники.
3. А потім подаємо з пилу-жару як пиріг, або чекаємо, поки охолоне, разрежем коржі і змазати їх улюбленим кремом. І вийде торт!