Рецепт Вегетаріанський морквяний торт фото

Вегетаріанський морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Вегетаріанський морквяний торт в домашніх умовах я довго не могла приготувати через відсутність потрібних інгредієнтів. Але якщо у вас веганські лавка є поблизу - рекомендую приготувати, смачно!

Опис приготування:

Такий простий вегетаріанський морквяний торт в домашніх умовах одне задоволення готувати! Виходить дуже ароматна і ніжна випічка, навіть не дивлячись на те, що вона не містить в собі яєць. Що ж стосовно крему для торта - я зазвичай змащую один шар ягідної пастою, інший шар - розплавленим замінником шоколаду. Смачно!

  • Борошно - 200-250 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Соеве молоко - 3/4 склянки
  • Масло рослинне - 1/4 склянки
  • Морква терта - 1/2 склянки
  • Ванілін - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Імбир тертий - 1 Чайна ложка
вегетаріанський морквяний торт - фото крок 1
1. Змішаємо спочатку всі сухі інгредієнти, а потім потроху вливаємо молоко. Може знадобитися і трохи більше, і трохи менше молока.
вегетаріанський морквяний торт - фото крок 2
2. В самому кінці додамо моркву і імбир. Перемішаємо ретельно ще раз, і виливаємо в форму для запікання. Випікаємо до сухої сірники.
вегетаріанський морквяний торт - фото крок 3
3. А потім подаємо з пилу-жару як пиріг, або чекаємо, поки охолоне, разрежем коржі і змазати їх улюбленим кремом. І вийде торт!

Схожі рецепти