Рецепт Безе з журавлиною фото

Безе з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Цукор , Яєчний білок
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Безе
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Безе з журавлиною - легкий, смачний і простий у приготуванні десерт з дуже цікавою родзинкою. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!

Опис приготування:

Рецепт приготування безе з журавлиною дуже простий, забезпечує дотримання покрокової інструкції і виконувати всі рекомендації.

  • Яйця - 2 штуки (білки)
  • Цукровий пісок - 0.5 склянки
  • Журавлина - 50 грам (свіжа, заморожена або в'ялена)
безе з журавлиною - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
безе з журавлиною - фото крок 2
У ємність для збивання влийте білки.
безе з журавлиною - фото крок 3
Збивайте міксером до легких піків.
безе з журавлиною - фото крок 4
У кілька прийомів введіть цукор, продовжуючи збивати.
безе з журавлиною - фото крок 5
Збивайте білки з цукром до стійких піків.
безе з журавлиною - фото крок 6
Перекладіть білкову масу в великий кондитерський мішок.
безе з журавлиною - фото крок 7
Використовуйте для відсаджування білків велику насадку"зірочка" .
безе з журавлиною - фото крок 8
Відкидають безе на лист, застелений папером для випічки.
безе з журавлиною - фото крок 9
Вставте в кожне безе по одній або декілька ягідок журавлини.
безе з журавлиною - фото крок 10
Залишилася білковою масою можна безе"запечатати" або залишити в такому вигляді.
безе з журавлиною - фото крок 11
Випікайте безе на мінімальній температурі протягом однієї години, при випіканні дверцята духовки тримайте злегка прочиненими.
безе з журавлиною - фото крок 12
Готове безе легко знімається з листа для випічки, воно дуже смачне, легке, повітряне. Приємного чаювання!

Схожі рецепти