Безе з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Безе з журавлиною - легкий, смачний і простий у приготуванні десерт з дуже цікавою родзинкою. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!
Опис приготування:
Рецепт приготування безе з журавлиною дуже простий, забезпечує дотримання покрокової інструкції і виконувати всі рекомендації.
- Яйця - 2 штуки (білки)
- Цукровий пісок - 0.5 склянки
- Журавлина - 50 грам (свіжа, заморожена або в'ялена)
Підготуйте інгредієнти.
У ємність для збивання влийте білки.
Збивайте міксером до легких піків.
У кілька прийомів введіть цукор, продовжуючи збивати.
Збивайте білки з цукром до стійких піків.
Перекладіть білкову масу в великий кондитерський мішок.
Використовуйте для відсаджування білків велику насадку"зірочка" .
Відкидають безе на лист, застелений папером для випічки.
Вставте в кожне безе по одній або декілька ягідок журавлини.
Залишилася білковою масою можна безе"запечатати" або залишити в такому вигляді.
Випікайте безе на мінімальній температурі протягом однієї години, при випіканні дверцята духовки тримайте злегка прочиненими.
Готове безе легко знімається з листа для випічки, воно дуже смачне, легке, повітряне. Приємного чаювання!