Бездріжджове тісто на піцу
(покроковий рецепт з фото)
Можу порадити, як приготувати бездріжджове тісто на піцу. Оскільки не використовую дріжджі, то весь процес не займе багато часу. Ви зможете швидко зробити смачну домашню піцу.
Можете використовувати будь-яку за смаком начинку, соус і сир. Якщо не плануєте піч піцу відразу, то зберігайте тісто в плівці в морозильній камері. Піца виходить не дуже тонка, але цього і не треба. Піца вийде м'яка і смачна. Їжте її відразу після випічки.
- Борошно пшеничне - 315 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 60 грам
1
Розтопити вершкове масло і остудіть. Перелийте його в миску, налейте молоко, приправити сіллю.
2
Просійте борошно і змішайте з розпушувачем, потроху додайте в миску і замісити тісто, сформуйте кому і залиште його на 10 хвилин.
3
Викладіть тісто на стіл з борошном і за допомогою качалки розкачайте в пласт близько 0, 7 см в товщину.
4
Змастіть піцу соусом, викладіть начинку і запікайте. Подавайте її відразу після запікання.