Швидке тісто на піцу
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашньої піци, приготовленої з коханою начинкою? Я хочу поділитися з вами секретом, як приготувати швидке тісто на піцу без особливого клопоту. Це дійсно дуже легко.
Незважаючи на те, що тісто дріжджове, готувати його просто і процес не займе багато часу. Поки ви будете займатися соусом і начинкою, воно підійде і після того, як всі приготування будуть закінчені, можна відразу приступати до збору і випічці піци. Додавання трав робить тісто неймовірно ароматним і смачним, так що рекомендую обов'язково їх використовувати.
- Вода - 1 Склянка
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Мед або цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2-3 чайних ложок
1. У теплій воді розчинити дріжджі (важливо, щоб вони були свіжими і швидкодіючими) з додаванням ложки меду або цукру.
2. У глибоку миску або чашу комбайна, якщо ви вирішили довірити заміс техніці, просійте борошно і сіль.
3. За цей час дріжджі запрацюють і з'являться характерні бульбашки.
4. Тепер можна з'єднати сухі інгредієнти з дріжджами, додати трави і почати заміс.
5. Останній етап - це заміс вручну і перевірка тесту на необхідність додати борошно.
6. Ось таке тісто вийшло в результаті. М'яке і не липне до рук.
7. Викладіть його в мисочку, змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Накрийте харчової плівкою і залиште в теплі.
8. Поки тісто підходить, зробіть соус і підготуйте начинку. Потім розділити тісто 2-3 частини, розкачайте корж і змастіть соусом.
9. Викладіть начинку за смаком і щедро присипте сиром.
10. Усе, можна відправляти піцу в духовку і випікати хвилин 12-15, поки сир як слід не розплавиться.
Смачного!
Смачного!