Рецепт Баурсаки круглі фото

Баурсаки круглі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка

Хочете спробувати щось нове? Пропонуємо покроковий рецепт, як приготувати баурсаки круглі. Це традиційне казахське страву, яке готуватися з тіста і смажитися у фритюрі. Спробуйте і ви.

Повітряні і дуже смачні національні казахські пончики. Ця страва є візитною карткою казахської кухні, їх подають в кожній родині, і кожна господиня робить все по-своєму. Вам обов'язково варто спробувати приготувати страву самостійно. Для цього будуть потрібні: мука, вода, молоко, дріжджі, яйця, масло або маргарин і багато рослинного масла для обсмажування.

  • Борошно - 3 склянки
  • Дріжджі - 15 грам
  • Вода - 1/2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Маргарин - 40 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 0, 5 L (для обсмажування)
баурсаки круглі - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
баурсаки круглі - фото крок 2
2. Підігріваємо воду до 30 градусів і розчиняємо дріжджі.
баурсаки круглі - фото крок 3
3. В окремій ємності підігріваємо молоко до 30 градусів, vbivaem яйця, розчиняємо цукор і сіль. Розтоплюємо маргарин. Змішуємо дріжджі, молоко з цукром, сіллю, яйцями і маргарин.
баурсаки круглі - фото крок 4
4. В отриману суміш всипаємо просіяне борошно.
баурсаки круглі - фото крок 5
5. Замішуємо опару і накриваємо її рушником, отставляем в тепле місце на 1, 5 годину.
баурсаки круглі - фото крок 6
6. Коли тісто підійшло розгортаємо ковбаски.
баурсаки круглі - фото крок 7
7. Нарізаємо кожну на шматочки.
баурсаки круглі - фото крок 8
8. Надаємо шматочках форму кульок.
баурсаки круглі - фото крок 9
9. На вогонь ставимо каструлю і наливаємо масло, в розпечене рослинна олія кидаємо кульки.
баурсаки круглі - фото крок 10
10. Чекаємо, поки кульки почнуть золотитися. Смажимо з усіх боків.
баурсаки круглі - фото крок 11
11. Шумівкою дістаємо баурсаки з масла.
баурсаки круглі - фото крок 12
12. Вкладаємо готові баурсаки на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
баурсаки круглі - фото крок 13
13. Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти