Рецепт Баранина в мультиварці з картоплею фото

Баранина в мультиварці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт тушкованою баранини з картоплею в мультиварці дуже простий, а саме блюдо дуже смачне, так що вам не доведеться проводити багато часу на кухні.

Опис приготування:

Для нашого рецепта приготування баранини з картоплею в мультиварці ми цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. У чашу вливаємо невелику кількість рослинної олії і включаємо режим «Випічка» на 20 хвилин.

Викладаємо цибулю і обсмажуємо його до кінця програми, час від часу помішуючи для рівномірного обжарювання. Він повинен придбати рівний золотавий відтінок.

Після сигналу таймера додаємо в чашу шарами інші продукти: нарізану невеликими шматочками і ретельно промиту баранину, спеції (сіль, сушені трави, мелений перець, IRU, koriandr і TD), очищену і нарізану соломкою моркву. Потім викладаємо очищений і нарізаний кубиками або скибочками картопля. Воду можна не додавати.

Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 3 години і готуємо страву під кришкою до кінця програми. Після звукового сигналу знімаємо кришку, перемішуємо вміст чаші і розкладаємо по тарілках. Подаємо страву гарячою, прикрасивши гілочками зелені або кетчупом. Навіть жорстка баранина буде м'якою і смачною, якщо згасити її правильно.

Смачного!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Картопля - 500 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
Для нашого рецепта приготування баранини з картоплею в мультиварці ми цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. У чашу вливаємо невелику кількість рослинної олії і включаємо режим «Випічка» на 20 хвилин.

Викладаємо цибулю і обсмажуємо його до кінця програми, час від часу помішуючи для рівномірного обжарювання. Він повинен придбати рівний золотавий відтінок.

Після сигналу таймера додаємо в чашу шарами інші продукти: нарізану невеликими шматочками і ретельно промиту баранину, спеції (сіль, сушені трави, мелений перець, IRU, koriandr і TD), очищену і нарізану соломкою моркву. Потім викладаємо очищений і нарізаний кубиками або скибочками картопля. Воду можна не додавати.

Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 3 години і готуємо страву під кришкою до кінця програми. Після звукового сигналу знімаємо кришку, перемішуємо вміст чаші і розкладаємо по тарілках. Подаємо страву гарячою, прикрасивши гілочками зелені або кетчупом. Навіть жорстка баранина буде м'якою і смачною, якщо згасити її правильно.

Смачного!

Схожі рецепти