Баранина в мультиварці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тушкованою баранини з картоплею в мультиварці дуже простий, а саме блюдо дуже смачне, так що вам не доведеться проводити багато часу на кухні.
Для нашого рецепта приготування баранини з картоплею в мультиварці ми цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. У чашу вливаємо невелику кількість рослинної олії і включаємо режим «Випічка» на 20 хвилин.
Викладаємо цибулю і обсмажуємо його до кінця програми, час від часу помішуючи для рівномірного обжарювання. Він повинен придбати рівний золотавий відтінок.
Після сигналу таймера додаємо в чашу шарами інші продукти: нарізану невеликими шматочками і ретельно промиту баранину, спеції (сіль, сушені трави, мелений перець, IRU, koriandr і TD), очищену і нарізану соломкою моркву. Потім викладаємо очищений і нарізаний кубиками або скибочками картопля. Воду можна не додавати.
Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 3 години і готуємо страву під кришкою до кінця програми. Після звукового сигналу знімаємо кришку, перемішуємо вміст чаші і розкладаємо по тарілках. Подаємо страву гарячою, прикрасивши гілочками зелені або кетчупом. Навіть жорстка баранина буде м'якою і смачною, якщо згасити її правильно.
Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 500 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
Викладаємо цибулю і обсмажуємо його до кінця програми, час від часу помішуючи для рівномірного обжарювання. Він повинен придбати рівний золотавий відтінок.
Після сигналу таймера додаємо в чашу шарами інші продукти: нарізану невеликими шматочками і ретельно промиту баранину, спеції (сіль, сушені трави, мелений перець, IRU, koriandr і TD), очищену і нарізану соломкою моркву. Потім викладаємо очищений і нарізаний кубиками або скибочками картопля. Воду можна не додавати.
Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 3 години і готуємо страву під кришкою до кінця програми. Після звукового сигналу знімаємо кришку, перемішуємо вміст чаші і розкладаємо по тарілках. Подаємо страву гарячою, прикрасивши гілочками зелені або кетчупом. Навіть жорстка баранина буде м'якою і смачною, якщо згасити її правильно.
Смачного!