Банановий соус
(покроковий рецепт з фото)
Цей соус можна сміливо назвати домашнім майонезом. Банан використовується замість яєчного жовтка. Соус виходить пісним, з насиченим банановим смаком та ароматом. Подається до м'яса або як заправка в салат.
Банановий соус дуже легко готується в домашніх умовах. Цілком допускаю, що такий соус може сподобається не кожному, адже смак банана дуже добре відчувається. Проте соус чудово підходить до м'ясних страв, Крім того, банановим соусом можна заправляти овочеві салати. Хай щастить!
- Банан - 100 грам
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
Банан очищаємо і нарізаємо кружечками.
Розминаємо банан вилкою в пюре, додаємо до нього гірчицю, сіль, цукор і лимонний сік. Поступово вливаємо олію, перемішуючи масу міксером до однорідності.
Додайте сіль або цукор за смаком. Соус готовий, смачного!