Банановий лікер
(покроковий рецепт з фото)
Лікер домашнього приготування на основі віскі і вершків з додаванням банана і меду. Поєднання чудове, напій виходить дуже приємний, смак м'який і ніжний. Справжню насолоду, спробуйте!
Пропорції можна змінювати на свій смак. Додаючи більше віскі або вершків, знайдете відповідну для вас міцність напою. Якщо любите солодке, можна додати більше меду, замість меду можна додати цукор. Лікер виходить досить густий завдяки банану і вершків. Вершки вибираємо 10%.
- Банан - 1 штука (невеликий)
- Вершки - 150 мілілітрів
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Віскі - 150-200 мілілітрів
- М'ята - - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти.
2. У чашу блендера кладемо розламаний на шматочки банан і додаємо мед.
3. Наливаємо вершки.
4. Наливаємо віскі і все перемелює блендером до однорідної консистенції.
5. Напій наливаємо в чарки або фужери для лікеру.
6. По бажанню, можна додати лід і листочки м'яти. Готово. Пригощайтеся.
Лікер, бажано, готувати перед подачею. Подаємо охолодженим.
Лікер, бажано, готувати перед подачею. Подаємо охолодженим.