Рецепт Асорті з патиссонами фото

Асорті з патиссонами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Патисони
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати асорті з патиссонами. Виходить закуска смачна і ніжна. Оцет майже не відчувається, але овочі при цьому хрусткі і соковиті. Те, що потрібно! Взимку зрадієте цієї заготівлі!

Опис приготування:

Всі мої друзі просто обожнюють таке асорті з патиссонами в домашніх умовах! при чому, я кожен раз додаю щось новеньке, а рецепт все так і випрошують! Спробуйте і ви експериментувати: можна додати гарбуз, помідори, огірки… Чого душа забажає, це ж асорті!

  • Патисони - 500 грам
  • Перець болгарський - 300 грам
  • Кабачки - 500 грам
  • Гвоздика - 3 штуки(3 гвоздика на банку 0.75 L)
  • Запашний перець - 3 штуки (на банку 0.75 L)
  • Стебло кропу - 3 штуки(3 зонтика на банку 0.75 L)
  • Насіння гірчиці - 1 Чайна ложка (на банку 0.75 L)
  • Листя хрону - 1 За смаком
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
асорті з патиссонами - фото крок 1
1. Викладаємо позначене кількість спецій на банку. Далі викладаємо порізані овочі.
асорті з патиссонами - фото крок 2
2. Заливаємо окропом і нехай постоїть півгодини. Зливаємо воду. Далі в 0.5 води розводимо цукор, сіль і оцет. Доводимо до кипіння, заливаємо суміш в банках.
асорті з патиссонами - фото крок 3
3. Закочує стерильними кришками, перевертаємо і вкутуємо в ковдру до повного охолодження.
асорті з патиссонами - фото крок 4
4. А тепер перекладаємо в темне прохолодне місце чекатиме свого часу взимку!

Схожі рецепти