Асорті з патиссонами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати асорті з патиссонами. Виходить закуска смачна і ніжна. Оцет майже не відчувається, але овочі при цьому хрусткі і соковиті. Те, що потрібно! Взимку зрадієте цієї заготівлі!
Всі мої друзі просто обожнюють таке асорті з патиссонами в домашніх умовах! при чому, я кожен раз додаю щось новеньке, а рецепт все так і випрошують! Спробуйте і ви експериментувати: можна додати гарбуз, помідори, огірки… Чого душа забажає, це ж асорті!
- Патисони - 500 грам
- Перець болгарський - 300 грам
- Кабачки - 500 грам
- Гвоздика - 3 штуки(3 гвоздика на банку 0.75 L)
- Запашний перець - 3 штуки (на банку 0.75 L)
- Стебло кропу - 3 штуки(3 зонтика на банку 0.75 L)
- Насіння гірчиці - 1 Чайна ложка (на банку 0.75 L)
- Листя хрону - 1 За смаком
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка

1. Викладаємо позначене кількість спецій на банку. Далі викладаємо порізані овочі.

2. Заливаємо окропом і нехай постоїть півгодини. Зливаємо воду. Далі в 0.5 води розводимо цукор, сіль і оцет. Доводимо до кипіння, заливаємо суміш в банках.

3. Закочує стерильними кришками, перевертаємо і вкутуємо в ковдру до повного охолодження.

4. А тепер перекладаємо в темне прохолодне місце чекатиме свого часу взимку!