Рецепт Aryepas фото

Aryepas
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Aryepas - це така рум'яна, смачна кукурудзяна коржик. Відноситься до венесуельської кухні. Дуже добре підходить для мексиканських тако, та інших м'ясних і рибних страв. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Арепас схожі з максіканскімі тортілья тільки тим, що вони так само вживаються, як основне блюдо, з різноманітними начинками, або як звичайний хліб. Саме їх приготування значно відрізняється від мексиканських коржів. Арепас спочатку обсмажуються, потім випікаються. І печуться з кукурудзяної муки. Рецепт арепас мені дала подруга, довгий час проживає в Венесуелі. Насолоджуйтесь стравами багатими історією та перевіреними часом. Aryepas - хороша ідея для домашнього хліба.

  • Заголовок для палітурки - 2 склянки
  • Тепла вода - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
Aryepas - фото крок 1
Замісити тісто з кукурудзяного борошна і води. Додати сіль.
Aryepas - фото крок 2
Зліпити кілька коржів, однакових за величиною.
Aryepas - фото крок 3
Обсмажте арепас на рослинній олії. За 3-4 хвилини з кожного боку.
Aryepas - фото крок 4
Потім викладіть на деко, покрите папером для випічки, і випікайте в розігрітій на 180-200 градусів духовці близько 15 хвилин.
Aryepas - фото крок 5
Готовий арепас можете розрізати уздовж і укладати туди сальсу, салат або начинку для тако. Смачного!

Схожі рецепти