Рецепт Арахіс в шоколаді фото

Арахіс в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Шоколад , Горіхи , Арахіс
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як натурального домашнього ласощі пропоную вам відмінний варіант, як зробити арахіс в шоколаді. Дуже смачно, а головне - зовсім нескладно.

Опис приготування:

Це приголомшливий варіант десерту для всіх любителів солодкого. Використовувати в рецепт приготування арахісу в шоколаді можна найнесподіваніші інгредієнти в якості добавок - сіль або навіть гострий перець, наприклад. Вийде не тільки смачно, але і оригінально.

1. А процес насправді дуже простий. У невеликій мисці потрібно розтопити шоколад. При бажанні ви можете використовувати чорний, білий, молочний окремо або в різних поєднаннях. Додайте арахісове масло.

2. Відразу підготуйте невелику форму або деко. Застелите її пергаментом для випічки.

3. Арахіс очистіть і при бажанні підсушіть трохи на сковороді або в духовці.

4. Викладіть його в розтоплений шоколад і як слід перемішайте.

5. Тепер акуратно перекладіть масу на пергамент і розрівняйте.

6. Арахіс в шоколаді в домашніх умовах повинен застигнути спочатку на столі, а потім на 30-40 хвилин відправте його в холодильник.

От і все, апетитний і неймовірно смачний десерт для дорослих і дітей уже готовий.

Смачного!

  • Арахіс - 250 грам
  • Шоколад дропси - 250 грам
  • Арахісове масло - 1 Чайна ложка (по бажанню)
Це приголомшливий варіант десерту для всіх любителів солодкого. Використовувати в рецепт приготування арахісу в шоколаді можна найнесподіваніші інгредієнти в якості добавок - сіль або навіть гострий перець, наприклад. Вийде не тільки смачно, але і оригінально.

1. А процес насправді дуже простий. У невеликій мисці потрібно розтопити шоколад. При бажанні ви можете використовувати чорний, білий, молочний окремо або в різних поєднаннях. Додайте арахісове масло.

2. Відразу підготуйте невелику форму або деко. Застелите її пергаментом для випічки.

3. Арахіс очистіть і при бажанні підсушіть трохи на сковороді або в духовці.

4. Викладіть його в розтоплений шоколад і як слід перемішайте.

5. Тепер акуратно перекладіть масу на пергамент і розрівняйте.

6. Арахіс в шоколаді в домашніх умовах повинен застигнути спочатку на столі, а потім на 30-40 хвилин відправте його в холодильник.

От і все, апетитний і неймовірно смачний десерт для дорослих і дітей уже готовий.

Смачного!

Схожі рецепти