Арахіс в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Як натурального домашнього ласощі пропоную вам відмінний варіант, як зробити арахіс в шоколаді. Дуже смачно, а головне - зовсім нескладно.
Це приголомшливий варіант десерту для всіх любителів солодкого. Використовувати в рецепт приготування арахісу в шоколаді можна найнесподіваніші інгредієнти в якості добавок - сіль або навіть гострий перець, наприклад. Вийде не тільки смачно, але і оригінально.
1. А процес насправді дуже простий. У невеликій мисці потрібно розтопити шоколад. При бажанні ви можете використовувати чорний, білий, молочний окремо або в різних поєднаннях. Додайте арахісове масло.
2. Відразу підготуйте невелику форму або деко. Застелите її пергаментом для випічки.
3. Арахіс очистіть і при бажанні підсушіть трохи на сковороді або в духовці.
4. Викладіть його в розтоплений шоколад і як слід перемішайте.
5. Тепер акуратно перекладіть масу на пергамент і розрівняйте.
6. Арахіс в шоколаді в домашніх умовах повинен застигнути спочатку на столі, а потім на 30-40 хвилин відправте його в холодильник.
От і все, апетитний і неймовірно смачний десерт для дорослих і дітей уже готовий.
Смачного!
- Арахіс - 250 грам
- Шоколад дропси - 250 грам
- Арахісове масло - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. А процес насправді дуже простий. У невеликій мисці потрібно розтопити шоколад. При бажанні ви можете використовувати чорний, білий, молочний окремо або в різних поєднаннях. Додайте арахісове масло.
2. Відразу підготуйте невелику форму або деко. Застелите її пергаментом для випічки.
3. Арахіс очистіть і при бажанні підсушіть трохи на сковороді або в духовці.
4. Викладіть його в розтоплений шоколад і як слід перемішайте.
5. Тепер акуратно перекладіть масу на пергамент і розрівняйте.
6. Арахіс в шоколаді в домашніх умовах повинен застигнути спочатку на столі, а потім на 30-40 хвилин відправте його в холодильник.
От і все, апетитний і неймовірно смачний десерт для дорослих і дітей уже готовий.
Смачного!