Рецепт Аджика пекуча фото

Аджика пекуча
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Гострий перець , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід
Аджика
Кількість порцій: 10
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.

Любіть гостреньке? Рекомендую скористатися даними рецептом і приготувати пікантну закуску, іменовану аджикою. Закуска виходить досить пекучою, за рахунок однойменного червоного перцю. Спробуйте!

Опис приготування:

Відразу хочу попередити, що аджика виходить дійсно дуже пекуча. Так що краще самостійно контролюйте кількість червоного пекучого перцю, адже іноді краще додати менше, ніж потім"згоріти" по superostroy закуски. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дуже багато аджики, так би язикати - для цінителів продукту. Я люблю цю закуску і можу з упевненістю сказати, що аджика пекуча, приготована в домашніх умовах - це неймовірно смачно!

  • Помідори - 6 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Часник - 0, 5 кілограма
  • Перець червоний пекучий - 0, 5 кілограма
  • Аспірин - 12 штук (ацетилсаліцилова кислота)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
аджика пекуча - фото крок 1
Всі овочі ретельно промиваємо і очищаємо від плодоніжок, насіння і т.Д.
аджика пекуча - фото крок 2
За допомогою м'ясорубки перемелює все овочі в пюре.
аджика пекуча - фото крок 3
Солимо отримане пюре за смаком, потім додаємо 12 таблеток аспірину, подрібнених в ступці. Аспірин не дасть аджике заграти.
аджика пекуча - фото крок 4
Витримуємо аджику 2 тижні при кімнатній температурі, далі розкладаємо по стерилізованим банкам і зберігаємо в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти