Аджика пекуча
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гостреньке? Рекомендую скористатися даними рецептом і приготувати пікантну закуску, іменовану аджикою. Закуска виходить досить пекучою, за рахунок однойменного червоного перцю. Спробуйте!
Відразу хочу попередити, що аджика виходить дійсно дуже пекуча. Так що краще самостійно контролюйте кількість червоного пекучого перцю, адже іноді краще додати менше, ніж потім "згоріти" по superostroy закуски. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дуже багато аджики, так би язикати - для цінителів продукту. Я люблю цю закуску і можу з упевненістю сказати, що аджика пекуча, приготована в домашніх умовах - це неймовірно смачно!
- Помідори - 6 кілограм
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Часник - 0, 5 кілограма
- Перець червоний пекучий - 0, 5 кілограма
- Аспірин - 12 штук (ацетилсаліцилова кислота)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Всі овочі ретельно промиваємо і очищаємо від плодоніжок, насіння і т.Д.
За допомогою м'ясорубки перемелює все овочі в пюре.
Солимо отримане пюре за смаком, потім додаємо 12 таблеток аспірину, подрібнених в ступці. Аспірин не дасть аджике заграти.
Витримуємо аджику 2 тижні при кімнатній температурі, далі розкладаємо по стерилізованим банкам і зберігаємо в холодильнику. Смачного!