Грушеве варення з горобини

Рецепт Грушеве варення з горобини фото

Грушеве варення з горобини дуже корисне, завдяки багатому складу останньої. Таке варення дуже ароматне, має пікантний присмак легкої гіркуватості. Спробуйте приготувати це корисне ласощі! Зберігати грушеве варення з горобини необхідно в прохолодному темному місці. Якщо груші у вас дуже солодкі, кількість цукру можна зменшити, пробуйте на смак.З о...

Читати далі

Варення з чорноплідної горобини з яблуками

Рецепт Варення з чорноплідної горобини з яблуками фото

Варення з чорноплідної горобини само по собі дуже смачне і ароматне, але можна зробити смак більш цікавим. Додати, наприклад, яблука. Через дубильних речовин аронії, яблука залишаться шматочками. Хочеться відзначити про кількість цукру. Його можна регулювати. В даному рецепті яблука були дуже солодкі, тому, я зменшила цукор на 100 грам. Враховуйт...

Читати далі

Варення з чорноплідної горобини

Рецепт Варення з чорноплідної горобини фото

Смачне і корисне - варення з чорноплідної горобини в домашніх умовах приготувати не складно. Про корисність цієї ягоди відомо кожному, тому і в нашій сім'ї такі ласощі готується кожен сезон. Спробуйте приготувати варення з чорноплідної горобини в домашніх умовах за цим рецептом. Дуже раджу, оскільки ласощі виходить неймовірно смачним, схожим на д...

Читати далі

Варення з лісової горобини

Рецепт Варення з лісової горобини фото

Неймовірно смачне варення з лісової горобини в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Краще брати свіжу ягоду - в ній більше вітамінів, але морожена горобина також підійде. Я представила класичний рецепт варення з лісової горобини, який відомий ще з давніх часів. Виходить ласощі смачним і найголовніше - неймовірно корисним. У цій ягоді ком...

Читати далі

Варення з горобини червоної

Рецепт Варення з горобини червоної фото

Варення з горобини червоної в домашніх умовах - це не тільки смачне, але і корисне ласощі. Дуже раджу спробувати приготувати його саме за цим рецептом і насолодитися незабутнім смаком. 1. Візьміть краще всього горобину відразу ж, після перших заморозків, тоді в ягоди не буде гіркоти.2. Відокремте ягоди від гілок, вимийте і опустіть в окріп на 5 х...

Читати далі

Варення з горобини на зиму

Рецепт Варення з горобини на зиму фото

А ви пробували коли-небудь варення з горобини на зиму в домашніх умовах? Я готую його кожен сезон, оскільки турбуюся про здоров'я своїх близьких. Як відомо, горобина дуже корисна ягода… Таке варення можна готувати з яблуками і навіть з грушами. Принцип приготування той же. Безумовно, тяганини з горобиновим варенням досить, але результат того варт...

Читати далі

Варення з горобини з медом

Рецепт Варення з горобини з медом фото

Червона горобина - не тільки корисна, але і вельми невибаглива в консервації ягода. Її можна закочувати відразу після морозів свіжу або вже в літню пору, разом з іншими ягодами або фруктами. Я готую варення з горобини з медом в домашніх умовах кожен сезон, при чому використовую як свіжі ягоди, так і заморожені. Дуже раджу всім даний рецепт, оскіл...

Читати далі

Варення з горобини в мультиварці

Рецепт Варення з горобини в мультиварці фото

Скільки корисних властивостей в собі містить ця корисна ягода. Я уявляю класичний рецепт варення з горобини в мультиварці, завдяки якому ви заощадите час і не втратите в смаку. 1. Відкриваючи взимку баночку горобинового варення, ми відразу забуваємо про те, як важко її збирали. Найкраще брати ягоди відразу після морозу - тоді ласощі буде більш ар...

Читати далі

Варення з горобини

Рецепт Варення з горобини фото

Варення з горобини - джерело вітамінів. Ягоди краще збирати в жовтні, листопаді, коли їх прихопить першим морозом. Вони стануть не такими гіркими. А взимку баночка варення з горобини - краще ліки. Приготування варення з горобини - процес досить тривалий і трудомісткий, тому раджу варити відразу багато варення. Навіть якщо його ніде зберігати, то ...

Читати далі

Варення з садової горобини

Рецепт Варення з садової горобини фото

З червоною горобиною існує не тільки багато рецептів, але ще і повір'їв. Більш того, ця ягода відрізняється своїми неймовірними корисними властивостями. Ось чому у багатьох це варення стало традиційним. Спробуйте приготувати варення з садової горобини в домашніх умовах за цим рецептом - результат вас приємно порадує. Я кожен сезон балую своїх дом...

Читати далі

Варення з солодкою горобини

Рецепт Варення з солодкою горобини фото

Готувати варення з солодкою горобини в домашніх умовах досить просто. Найкраще брати ягоди відразу після заморозків - тоді ласощі виходить воістину чудовим! За таким класичним рецептом варення з солодкою горобини виходить чудовим і неймовірно смачним! Про корисність цих ягід ходять легенди, а готували подібне ласощі ще за старих часів.Горобина - ...

Читати далі

Варення з яблук і горобини

Рецепт Варення з яблук і горобини фото

Горобина чорна або чорна - дуже корисна і смачна ягода. Варення з аронії відрізняється досить терпким смаком. Для соковитості до неї добре додати кисло-солодке яблуко. Ідеальне поєднання! Як приготувати варення з яблук і горобини? Аронию слід попередньо замочити в окропі хвилин на п'ять. Ягоди будемо варити за принципом варення-п'ятихвилинки в кі...

Читати далі

Джем з чорної горобини

Рецепт Джем з чорної горобини фото

Мало хто розглядають чорну горобину в якості сировини для джему та варення. І тим самим позбавляють себе дуже смачного і корисного десерту. Джем з чорної горобини виходить густий і ароматний. Приготовим! Зваривши одного разу такий джем, вам неодмінно захочеться повторити заготовку на наступний рік. Маючи терпкий смак, його добре подавати до чаю, ...

Читати далі

Домашнє вино з чорноплідної горобини

Рецепт Домашнє вино з чорноплідної горобини фото

Покупне вино не зрівняється з домашнім, приготованим з любов'ю і умілими руками. Спробуйте зробити таке самостійно за рецептом, як приготувати домашнє вино з чорноплідної горобини. Вино можна зробити зі свіжої ягоди або замороженої, а також соку. Запасіться терпінням, адже процес бродіння і дозрівання напою триває не один тиждень. Коли вино набул...

Читати далі

Желе «душа горобини»

Рецепт Желе «душа горобини» фото

Запашне, янтарно-рубінове желе з ягід стиглої горобини ви вже пробували? Якщо ні, тоді дивіться мій рецепт, я розповім, як приготувати желе "Душа горобини " ! У вересні збирають горобину для зберігання в свіжому вигляді. Ягоди в цей час вже набувають властиву сорту забарвлення і величину, проте досить сильно гірчать, оскільки не подморож. Зате чу...

Читати далі