Рецепт Желе з рожевого вина з ожиною фото

Желе з рожевого вина з ожиною
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Ягоди , Ожина
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , 8 березня
Десерти , Желе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 30 хв.

Рецепт приготування желе з рожевого вина з ожиною.

Опис приготування:

У великій мисці залити желатин 2 склянками холодної води і дати постояти 5 хвилин.

У каструлі довести 2 склянки вина, 3/4 склянки цукру і 1 стакан ожини до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хвилин. Залити гарячою сумішшю вина желатин і прибрати ожину. Додати лимонний сік і перемішати суміш, поки желатин не розчиниться.

Розділити 1 стакан ожини і желатинову рідина між 4 chashami. Накрити і поставити в холодильник на 5 годин.

У невеликій мисці посипати 1 1/2 столовою ложкою цукру, що залишилася ожину. Додати решту столову ложку вина і перемішати.

Опустити нижню частину кожної чаші з желе в теплу воду на 5 секунд. Перевернути желе на блюдо, прикрасити ожиною з цукром і подавати.


  • Желатину - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Ожини - 2 склянки
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
У великій мисці залити желатин 2 склянками холодної води і дати постояти 5 хвилин.

У каструлі довести 2 склянки вина, 3/4 склянки цукру і 1 стакан ожини до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хвилин. Залити гарячою сумішшю вина желатин і прибрати ожину. Додати лимонний сік і перемішати суміш, поки желатин не розчиниться.

Розділити 1 стакан ожини і желатинову рідина між 4 chashami. Накрити і поставити в холодильник на 5 годин.

У невеликій мисці посипати 1 1/2 столовою ложкою цукру, що залишилася ожину. Додати решту столову ложку вина і перемішати.

Опустити нижню частину кожної чаші з желе в теплу воду на 5 секунд. Перевернути желе на блюдо, прикрасити ожиною з цукром і подавати.

Схожі рецепти