Желе з цитрусових
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю чому, але я до безумства люблю желе! його консистенція, кольору і різноманітності мене підкорили ще в дитинстві, коли мама готувала тришаровий десерт на Новий рік. А зараз спробуємо новий рецепт!
У цьому варіанті використаний мій улюблений прийом: кислинка в поєднанні з солодким. Цукор регулюйте на свій смак, а поки прочитайте про те, як приготувати желе з цитрусових. Свіжий, яскравий і цікавий десерт. Тут звичні фрукти заграли в новій ролі, яка приємно вас здивує і порадує.
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вода гаряча - 180 мілілітрів
- Цукор білий - 1-2 Ст. Ложок
- Желатин - 5-10 грам
1. Візьміть необхідні інгредієнти.
2. З половинки лимона вичавіть сік і зніміть цедру тонкими смужками.
3. Апельсин почистіть і наріжте невеликими шматочками.
4. Тим часом желатин розведіть у воді по інструкції на упаковці.
5. Потім в желатинову воду додайте сік і цедру лимона. Ретельно перемішайте.
6. Потім в 2 або 3 невеликих формочки розкладіть шматочки апельсина.
7. Тепер влийте желейну масу.
8. Залиште десерт застигати в холодильнику на 1-3 годину, а потім насолоджуйтеся!