Рецепт Zharkoe більш індійський фото

Zharkoe більш індійський
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Бобові, Соя
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Ароматне печеня з яловичини з додаванням спецій і овочів, безсумнівно, буде вам до смаку. Додайте це чудове блюдо в скарбничку своїх рецептів.

Печеня по-індійськи не складно приготувати. Шматочки м'яса обсмажити у великій каструлі і відкладіть в інший посуд. У тій же каструлі обсмажте подрібнені цибулю, часник і імбир зі спеціями і сіллю. Потім поверніть в каструлю м'ясо, додайте воду і тушкуйте під кришкою 30 хвилин. По закінченню цього часу додайте часточки помідор без шкірки і насіння і тушкуйте ще півгодини. Потім спекотне можна подавати на стіл. Смачного!

  • Яловичина - 800 грам
  • Корінь імбиру - 30 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 1 Склянка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
Zharkoe більш індійський - фото крок 1
Поріжте м'ясо невеликими шматочками.
Zharkoe більш індійський - фото крок 2
Розігрійте у великій каструлі масло і обсмажте м'ясо. Потім приберіть його в інший посуд.
Zharkoe більш індійський - фото крок 3
На тій самій олії обсмажте подрібнені цибулю, часник і імбир. Через п'ять хвилин додайте каррі, кмин і сіль. Перемішайте і смажте ще 5 хвилин. Потім поверніть в каструлю м'ясо, додайте воду і тушкуйте під кришкою півгодини.
Zharkoe більш індійський - фото крок 4
Помідори звільніть від шкірки, насіння і розріжте на 4 частини. Коли закінчиться півгодини, додайте помідори до м'яса, перемішайте і залиште на вогні ще на 30 хвилин. Потім спекотне можна подавати на стіл.

Схожі рецепти