Zharkoe більш індійський
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне печеня з яловичини з додаванням спецій і овочів, безсумнівно, буде вам до смаку. Додайте це чудове блюдо в скарбничку своїх рецептів.
Печеня по-індійськи не складно приготувати. Шматочки м'яса обсмажити у великій каструлі і відкладіть в інший посуд. У тій же каструлі обсмажте подрібнені цибулю, часник і імбир зі спеціями і сіллю. Потім поверніть в каструлю м'ясо, додайте воду і тушкуйте під кришкою 30 хвилин. По закінченню цього часу додайте часточки помідор без шкірки і насіння і тушкуйте ще півгодини. Потім спекотне можна подавати на стіл. Смачного!
- Яловичина - 800 грам
- Корінь імбиру - 30 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 1 Склянка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Каррі - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Поріжте м'ясо невеликими шматочками.
Розігрійте у великій каструлі масло і обсмажте м'ясо. Потім приберіть його в інший посуд.
На тій самій олії обсмажте подрібнені цибулю, часник і імбир. Через п'ять хвилин додайте каррі, кмин і сіль. Перемішайте і смажте ще 5 хвилин. Потім поверніть в каструлю м'ясо, додайте воду і тушкуйте під кришкою півгодини.
Помідори звільніть від шкірки, насіння і розріжте на 4 частини. Коли закінчиться півгодини, додайте помідори до м'яса, перемішайте і залиште на вогні ще на 30 хвилин. Потім спекотне можна подавати на стіл.