Зелений чай з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся екзотичним і корисним рецептом приготування зеленого чаю з перцем! Виходить пряний і насичений напій, який надає сил і бадьорості! Дуже корисний напій родом з Індії!
Рецепт приготування зеленого чаю з перцем вам обов'язково сподобається! Взагалі це варіант приготування чаю масала, батьківщиною якого вважається Індія. Ось тільки там використовують чорний чай, а я його вдома не тримаю. Спробувала приготувати напій із зеленим чаєм: вийшло смачно. Рекомендую і вам спробувати!
- Вода - 0.5 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Кардамон - 4 штуки
- Обкладинка - 1 штука(1 паличка)
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Чай зелений - 2-3 Ст. Ложок
- Імбир в порошку - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
1. Інгредієнти підготуємо. Молоко повинно бути кімнатної температури. Трохи товчемо все сухі спеції прямо в тій каструльці, де будете готувати.
2. Намагайтеся подрібнити якнайкраще. Потім додамо чай, заллємо водою і проварити хвилину, помішуючи. Потім додамо молоко і цукор, варимо ще хвилину, постійно помішуючи.
3. Відціджуємо чай через ситечко і, поки він не охолов, подаємо до столу!