Здобний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати здобний хліб в хлібопічці, я, як той чоловік з усім відомої реклами, йду до вас, щоб допомогти і навчити! Якщо у вас є хлібопічка - спробуйте новий рецепт!
Розповім, як приготувати здобний хліб в хлібопічці. У домашніх умовах це легше легкого - просто розчинити в молоці дріжджі, і всі інгредієнти вивантажити в відсік для випічки - а далі техніка все зробить замість вас! сама вимісить, сама дасть настоятися, сама ж і випікає так, щоб хліб не "падав" . Словом. Незамінна помічниця в господарстві! Сам же хліб виходить смачним і ніжним, рекомендую!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 2.5 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі пресовані - 25 грам (або 1.5 чайної ложки швидких)
- Молоко сухе - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Чим хороша хлібопічка - так це простотою готування. Підготовчий етап - це хіба що дістати всі продукти і дати молоку, дріжджів і маслу трохи підтанути.
2. Тепер, власне, в молоці розчиняємо дріжджі, і чекаємо, поки піде реакція. Якщо її поки немає - підігрійте молоко, але не до кипіння. Цю опару виливаємо поверх муки і інших інгредієнтів і готуємо страву в режимі "основний" або "базовий" .
3. І ось вже через годину-півтора, в залежності від швидкості замісу вашої хлібопічки, ваш хліб буде готовий!