Здобне тісто для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт, як приготувати здобне тісто для пирогів, підходить для будь-якої випічки: пиріжки, коржики, нареченої, ватрушки та інші види випічки. Його можна зробити вручну або за допомогою хлібопічки.
Вам знадобиться хороший рецепт здоби. Смачне і еластичне тісто для всілякої випічки. Можна зробити велику порцію або маленьку. У вас вийде м'який, повітряний і рум'яний пиріг. Можна зробити його з начинкою з фруктів і ягід, з шоколадом і сиром.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйця - 1 штука
- Цукровий пісок - 80 грам
- Борошно - 520 грам
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
1. Спершу закладіть сухі інгредієнти: в чашу хлібопічки викладіть сухі дріжджі, просійте пшеничну муку, додайте до неї цукровий пісок, ванільний цукор.
2. До сухих інгредієнтів влийте тепле молоко, додайте вершкове масло, курине яйце.
3. Закрийте кришку і виставте режим основного замісу тіста, час - 140 хвилин.
4. Тісто викладіть з чаші в миску і використовуйте для випічки пирога і іншої випічки.