Рецепт Здобне тісто для пирогів фото

Здобне тісто для пирогів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
ПП рецепти
На швидку руку
Випічка, Солодке, Пироги

Цей рецепт, як приготувати здобне тісто для пирогів, підходить для будь-якої випічки: пиріжки, коржики, нареченої, ватрушки та інші види випічки. Його можна зробити вручну або за допомогою хлібопічки.

Вам знадобиться хороший рецепт здоби. Смачне і еластичне тісто для всілякої випічки. Можна зробити велику порцію або маленьку. У вас вийде м'який, повітряний і рум'яний пиріг. Можна зробити його з начинкою з фруктів і ягід, з шоколадом і сиром.

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цукровий пісок - 80 грам
  • Борошно - 520 грам
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
здобне тісто для пирогів - фото крок 1
1. Спершу закладіть сухі інгредієнти: в чашу хлібопічки викладіть сухі дріжджі, просійте пшеничну муку, додайте до неї цукровий пісок, ванільний цукор.
здобне тісто для пирогів - фото крок 2
2. До сухих інгредієнтів влийте тепле молоко, додайте вершкове масло, курине яйце.
здобне тісто для пирогів - фото крок 3
3. Закрийте кришку і виставте режим основного замісу тіста, час - 140 хвилин.
здобне тісто для пирогів - фото крок 4
4. Тісто викладіть з чаші в миску і використовуйте для випічки пирога і іншої випічки.

Схожі рецепти