Заварний крем зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати заварний крем зі збитими вершками в домашніх умовах. Рецепт досить простий, і ваша випічка буде дуже вишуканою з цим кремом. Хоча найкраще він "звучить" з тірамісу!
Рецепт приготування заварного крему зі збитими вершками припаде до душі всім любителям солоденького! Це класичний рецепт, тому ваші десерти вийдуть гарантовано смачними і вишуканими. Я рекомендую цей крем використовувати для тірамісу, profitroleй і еklerov!
- Яйця - 4 штуки (треба тільки жовтки)
- Цукор - 100 грам
- Sиr маскарпоне - 450 грам
- Вершки збиті - 240 грам
- Вино біле напівсолодке - 120 грам
1. Яйця дуже ретельно перетираємо з цукром.
2. Додати сир маскарпоне і вино, ретельно перемішуємо за допомогою міксера. Ставимо суміш на плиту і постійно помішувати. Чекаємо, поки забулькало, і швидко знімаємо з вогню.
3. Чекаємо, поки трохи охолоне, і потихеньку вводимо збиті вершки. Перемішаємо ретельно.
4. Наостанок добре збиваємо крем міксером. Готово!