Рецепт Заварний крем зі збитими вершками фото

Заварний крем зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки
На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати заварний крем зі збитими вершками в домашніх умовах. Рецепт досить простий, і ваша випічка буде дуже вишуканою з цим кремом. Хоча найкраще він"звучить" з тірамісу!

Опис приготування:

Рецепт приготування заварного крему зі збитими вершками припаде до душі всім любителям солоденького! Це класичний рецепт, тому ваші десерти вийдуть гарантовано смачними і вишуканими. Я рекомендую цей крем використовувати для тірамісу, profitroleй і еklerov!

  • Яйця - 4 штуки (треба тільки жовтки)
  • Цукор - 100 грам
  • Sиr маскарпоне - 450 грам
  • Вершки збиті - 240 грам
  • Вино біле напівсолодке - 120 грам
заварний крем зі збитими вершками - фото крок 1
1. Яйця дуже ретельно перетираємо з цукром.
заварний крем зі збитими вершками - фото крок 2
2. Додати сир маскарпоне і вино, ретельно перемішуємо за допомогою міксера. Ставимо суміш на плиту і постійно помішувати. Чекаємо, поки забулькало, і швидко знімаємо з вогню.
заварний крем зі збитими вершками - фото крок 3
3. Чекаємо, поки трохи охолоне, і потихеньку вводимо збиті вершки. Перемішаємо ретельно.
заварний крем зі збитими вершками - фото крок 4
4. Наостанок добре збиваємо крем міксером. Готово!

Схожі рецепти