Заварний бісквітний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Тісто для цього рулету дуже незвичайне. Спочатку тісто потрібно заварити, а потім перетворити в бісквітне. Завдяки цій процедурі, рулет виходить соковитим і дуже ніжним. Спробуйте!
Якщо ви хочете зробити рулет не тільки смачним, але і корисним, спробуйте додати в крем трохи сиру. Також для соковитості можна додати в начинку ягоди або фрукти. Буде дуже смачно!
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 80 грам
- Вершки від 33% - 250 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
Доведіть до кипіння масло з молоком.
Додайте борошно і перемішайте до отримання однорідного тіста.
Zatem відділи 4 жовтка від білків. Введіть жовтки і 1 яйце в тісто.
А що залишилися 4 білка збийте окремо в пишну піну.
Змішайте білки з тестом. Робіть це акуратно, щоб білки не осіли і тісто залишалося пишним. Викладіть тісто на деко для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 8-10 хвилин.
Готовий бісквіт скрутіть в рулет разом з папером і дайте охолонути.
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
Остиглий бісквіт змастіть кремом і скрутіть в рулет.
Полийте бісквітний рулет розтопленим шоколадом і приберіть в холодильник, щоб крем трохи застиг.
Приємного чаювання!