Рецепт Заварний бісквітний рулет фото

Заварний бісквітний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Солодке

Тісто для цього рулету дуже незвичайне. Спочатку тісто потрібно заварити, а потім перетворити в бісквітне. Завдяки цій процедурі, рулет виходить соковитим і дуже ніжним. Спробуйте!

Якщо ви хочете зробити рулет не тільки смачним, але і корисним, спробуйте додати в крем трохи сиру. Також для соковитості можна додати в начинку ягоди або фрукти. Буде дуже смачно!

  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 80 грам
  • Вершки від 33% - 250 грам
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
заварний бісквітний рулет - фото крок 1
Доведіть до кипіння масло з молоком.
заварний бісквітний рулет - фото крок 2
Додайте борошно і перемішайте до отримання однорідного тіста.
заварний бісквітний рулет - фото крок 3
Zatem відділи 4 жовтка від білків. Введіть жовтки і 1 яйце в тісто.
заварний бісквітний рулет - фото крок 4
А що залишилися 4 білка збийте окремо в пишну піну.
заварний бісквітний рулет - фото крок 5
Змішайте білки з тестом. Робіть це акуратно, щоб білки не осіли і тісто залишалося пишним. Викладіть тісто на деко для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 8-10 хвилин.
заварний бісквітний рулет - фото крок 6
Готовий бісквіт скрутіть в рулет разом з папером і дайте охолонути.
заварний бісквітний рулет - фото крок 7
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
заварний бісквітний рулет - фото крок 8
Остиглий бісквіт змастіть кремом і скрутіть в рулет.
заварний бісквітний рулет - фото крок 9
Полийте бісквітний рулет розтопленим шоколадом і приберіть в холодильник, щоб крем трохи застиг.
заварний бісквітний рулет - фото крок 10
Приємного чаювання!

Схожі рецепти