Заварне тісто з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати заварне тісто з сирним кремом. Оригінальний рецепт, сирний крем приголомшливо гармонує з заварним тестом. Цей десерт ідеальний для будь-якого столу. Смачно!
Цей десерт особливо подобається дітям і всім ласунам. Приготування його затратно під силу, але очікування того варте. У підсумку ви отримаєте блюдо, похвалитися яким зможете навіть перед самими вибагливими гостями. Перевірено!
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Вода - 180 грам
- Яйця - 5 штук
- Сир - 320 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукрова пудра - 90 грам
- Згущене молоко - 70 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
У каструлю кладемо масло (100 м), заливаємо його водою.
Ставимо на тихий вогонь, додаємо дрібку солі. Чекаємо, поки не почне кипіти суміш. Просіваємо туди борошно.
Інтенсивно перемішуємо тісто лопаткою. Коли тісто почне блищати - знімаємо його з вогню.
Збиваємо віночком яйця.
Потихеньку в тісто виливаємо збиту яєчну суміш. Міксером активно збиваємо.
Тісто відправляємо в кондитерський мішок, вільно видавлюємо на пергаментний папір. В даному випадку я вибрала форму кільця - це гарно. Ви можете поекспериментувати з будь-якою іншою формою. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 25 хвилин.
Приступаємо до приготування крему. Цукор розтираємо в ступці, щоб вийшла пудра.
Олія (трохи підтале) потрібно збити з цукровою пудрою міксером. Додати ванільний цукор.
Далі потихеньку додаємо згущене молоко і знову ретельно збиваємо.
Вливаємо трохи коньяку, збиваємо все міксером. Після протираємо через сито сир, додаємо в нашу суміш і гарненько збиваємо.
Остигнули тістечка акуратно розрізаємо ножем на дві рівні частини і рясно начиняє кремом.
Накриваємо крем другою половинкою основи - і готово! Можна подавати до столу!