Заповнення без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кистибия без яєць. Відмінне блюдо для легкого перекусу: ситно, смачно і не складно.
Традиційна страва татарської кухні - kıstıbıy - вже міцно увійшло і в нашу кухню. Це й не дивно, адже коржі кистибий готуються швидко, а начинку можна взяти абсолютно будь-яку! Зараз я Вам покажу більш класичний рецепт кистибия без яєць, тісто має бути прісним (в ідеалі, використовують воду замість молока, але я все-таки віддаю перевагу останньому).
- Молоко - 400 мілілітрів(200 -для тіста, 200 - для начинки.)
- Борошно - 700 грам
- Сіль - - За смаком
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 150 грам
- Олія соняшникова - 50 грам
Поставте картопля варитися, а тим часом замісіть тісто і розкачайте його на коржі.
Тепер обсмажуємо коржі в невеликій кількості масла.
Паляниця має повітряними.
Обсмажуємо дрібно порізану цибулю. Робимо пюре з картоплі. Змішуємо картопля з цибулею, змащуємо половину коржі маслом, викладаємо начинку. Закриваємо другою половиною коржа. От і все! Наш кистибий без яєць готовий. Подавати можна з зеленню. Смачного)