Рецепт Заповнення без яєць фото

Заповнення без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування кистибия без яєць. Відмінне блюдо для легкого перекусу: ситно, смачно і не складно.

Опис приготування:

Традиційна страва татарської кухні - kıstıbıy - вже міцно увійшло і в нашу кухню. Це й не дивно, адже коржі кистибий готуються швидко, а начинку можна взяти абсолютно будь-яку! Зараз я Вам покажу більш класичний рецепт кистибия без яєць, тісто має бути прісним (в ідеалі, використовують воду замість молока, але я все-таки віддаю перевагу останньому).

  • Молоко - 400 мілілітрів(200 -для тіста, 200 - для начинки.)
  • Борошно - 700 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Олія соняшникова - 50 грам
заповнення без яєць - фото крок 1
Поставте картопля варитися, а тим часом замісіть тісто і розкачайте його на коржі.
заповнення без яєць - фото крок 2
Тепер обсмажуємо коржі в невеликій кількості масла.
заповнення без яєць - фото крок 3
Паляниця має повітряними.
заповнення без яєць - фото крок 4
Обсмажуємо дрібно порізану цибулю. Робимо пюре з картоплі. Змішуємо картопля з цибулею, змащуємо половину коржі маслом, викладаємо начинку. Закриваємо другою половиною коржа. От і все! Наш кистибий без яєць готовий. Подавати можна з зеленню. Смачного)

Схожі рецепти