Запіканка з вишнею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже соковита, апетитна і корисна запіканка з вишнею в мультиварці в домашніх умовах - прекрасний варіант для сніданку, а також десерт до чаю.
Якщо ви ще не знаєте, як зробити запіканку з вишнею в мультиварці, то цей простенький рецепт спеціально для вас. Десерт просто дивовижний - повітряний, в міру солодкий і з властивою ягоді кислинкою. Подавати до столу таку запіканку можна полив сметаною або шоколадним топінгом, наприклад.
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам
- Сир - 0.5 кілограма
- Кефір - 1 Склянка
- Вишня - 1 Склянка (без кісточок)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Ось перед вами всі інгредієнти, які будуть необхідні, щоб повторити рецепт приготування запіканки з вишнею в мультиварці на вашій кухні.
2. У глибокій мисці з'єднайте кефір і манну крупу. Залиште хвилин на 7-10, щоб вона трохи набухла.
3. За цей час можете трохи обсушити вишню (використовується як свіжа, так і консервована ягода) і всипати до неї крохмаль. Обваляйте її як слід з усіх боків.
4. У кефір всипте цукор і вбийте яйця. Додайте щіпку солі і при бажанні ванілін, наприклад.
5. Збийте все до однорідності, потім додайте сир.
6. Додайте щіпку розпушувача. Щоб запіканка з вишнею в мультиварці в домашніх умовах була ніжнішою, збийте масу занурювальним блендером.
7. Чашу змастіть вершковим маслом і викладіть на дно ягоди.
8. Викладіть сирну масу і розподіліть рівним шаром. Увімкніть режим Випічка і запікайте 55-60 хвилин.
9. Ось і весь секрет, як зробити запіканку з вишнею в мультиварці. Перед подачею можете присипати цукровою пудрою.
Смачного!
Смачного!