Рецепт Пиріг з вишнею в мультиварці фото

Пиріг з вишнею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Ягоди, Вишня
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Пироги

Пиріг з вишнею в мультиварці - це відмінний варіант простий у приготуванні випічки. Використовувати можна як свіжі ягоди, так і заморожені не в сезон. Пиріг - ніжний, повітряний і дуже смачний.

Це досить простий рецепт пирога з вишнею в мультиварці, з яким легко впорається навіть новачок на кухні. До речі, саме з випічки багато хто починає знайомство з мультиваркою. Так чому б не спробувати саме цей пиріг?

  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 8 Ст. Ложок
  • Вишня - 250-300 грам
  • Цукор - 100-150 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
пиріг з вишнею в мультиварці - фото крок 1
1. Для приготування тіста необхідно для початку збити яйця. Зробив, як зробити пиріг з вишнею в мультиварці повітряним? Всі інгредієнти потрібно додавати поступово, продовжуючи активно збивати віночком або міксером. До яйцям невеликими жменями додати цукор.
пиріг з вишнею в мультиварці - фото крок 2
2. Просіяти борошно і всипати близько половини в збиті яйця. Тісто має бути досить рідким, але однорідним. Продовжувати активно збивати, щоб не було грудочок.
пиріг з вишнею в мультиварці - фото крок 3
3. На даному етапі можна додати розпушувач і влити молоко. Ретельно перемішуючи, ввести рослинне масло. Тісто має виходити однорідним і не розшаровуватися.
пиріг з вишнею в мультиварці - фото крок 4
4. Тепер можна поступово додавати решту борошна. Щоб пиріг з вишнею в мультиварці в домашніх умовах вийшов повітряним, важливо не переборщити з борошном. Однак тісто не повинно бути рідким, скоріше густим, але м'яким і без грудочок.
пиріг з вишнею в мультиварці - фото крок 5
5. Коли тісто повністю готове, чашу мультиварки змастити маслом і при бажанні присипати борошном або манкою. Вилити тісто в чашу.
пиріг з вишнею в мультиварці - фото крок 6
6. Зверху викласти вишню. Заморожену ягоду можна класти відразу, розморожувати її не треба. Завдяки досить міцною текстурі тесту, ягоди залишаться зверху. Якщо зробити тісто більш рідким, то вони можуть впасти і розподілитися по всьому Коржу. Включити режим Випічка на 60-70 хвилин (в залежності від потужності). Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти