Запіканка з цвітної капусти та брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто особливо не їсть брокколі і цвітну капусту в натуральному вигляді. Є хитрість, щоб зробити смачна страва з цих інгредієнтів. Розповім, як приготувати запіканку з цвітної капусти та брокколі.
Можна приготувати смачну заливку, що робиться на основі вершків або молока і сиру. Запіканку можна подати як гарнір до м'яса або сосисок, а також як основне на обід або на вечерю. Можна використовувати кілька сортів сиру, щоб смак був більш цікавий.
- Консервована біла квасоля - 450 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Чеддер - 1, 5 склянки (тертий)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - За смаком
1. Викладіть консервовану квасолю в чашу блендера і збийте до утворення однорідної маси. Тим часом вимийте і розділіть на суцвіття овочі, змастіть їх оливковою олією і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
2. Змішайте подрібнену квасоля з 1 склянкою сиру, молоком, гірчицею, цибульним порошком, сіллю.
3. Збийте все до утворення єдиної маси.
4. Дістаньте овочі з духовки і залийте приготовленою сумішшю, посипте залишками сиру і відправте в духовку на 25-30 хвилин.
5. Готову запіканку остудіть злегка і наріжте шматочками, смачного!