Рецепт Запіканка з цвітної капусти та брокколі фото

Запіканка з цвітної капусти та брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Брокколі , Кольорова капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ніхто особливо не їсть брокколі і цвітну капусту в натуральному вигляді. Є хитрість, щоб зробити смачна страва з цих інгредієнтів. Розповім, як приготувати запіканку з цвітної капусти та брокколі.

Опис приготування:

Можна приготувати смачну заливку, що робиться на основі вершків або молока і сиру. Запіканку можна подати як гарнір до м'яса або сосисок, а також як основне на обід або на вечерю. Можна використовувати кілька сортів сиру, щоб смак був більш цікавий.

  • Консервована біла квасоля - 450 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Чеддер - 1, 5 склянки (тертий)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Оливкова олія - За смаком
запіканка з цвітної капусти та брокколі - фото крок 1
1. Викладіть консервовану квасолю в чашу блендера і збийте до утворення однорідної маси. Тим часом вимийте і розділіть на суцвіття овочі, змастіть їх оливковою олією і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
запіканка з цвітної капусти та брокколі - фото крок 2
2. Змішайте подрібнену квасоля з 1 склянкою сиру, молоком, гірчицею, цибульним порошком, сіллю.
запіканка з цвітної капусти та брокколі - фото крок 3
3. Збийте все до утворення єдиної маси.
запіканка з цвітної капусти та брокколі - фото крок 4
4. Дістаньте овочі з духовки і залийте приготовленою сумішшю, посипте залишками сиру і відправте в духовку на 25-30 хвилин.
запіканка з цвітної капусти та брокколі - фото крок 5
5. Готову запіканку остудіть злегка і наріжте шматочками, смачного!

Схожі рецепти