Запечені яблука з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим, швидким і, що головне, дуже смачним десертом. Ось, як приготувати запечені яблука з сиром. Їх любить вся наша сім'я. Це ситно, корисно і смачно.
Ніжне і м'яке яблуко ідеально поєднується з повітряним сирком. До сиру ви можете додати і горіхи, цукати і навіть шоколадну крихту, буде шалено смачно. Подавайте такий десерт теплим і з кулькою ванільного морозива.
- Яблука - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Мед, спеції - За смаком (кориця і мускатний горіх)
- Крем - 1 Ст. Ложка
1
Залийте родзинки окропом і залиште на кілька хвилин.
2
Розігрійте духовку до 200 градусів і займіться яблуками.
3
Промийте їх, зріжте верхівку і підрівняйте низ яблук, щоб вони впевнено стояли і не перекочувалися. Чайною ложкою акуратно видаліть насіння яблук і зробіть з яблук стаканчики, щоб їх було зручно наповнювати начинкою.
4
Яблучка поставте в духовку на кілька хвилин. Слідкуйте за ними. Як стануть м'якими, діставайте з духовки.
5
Поки печуться яблука, займемося начинкою. Змішайте сир, сметану, відіжміть родзинки і відправте до сиру. До начинці додайте мед, корицю, мускатний горіх за бажанням.
6
Дістаньте яблука з духовки, наповніть начинкою і відправте ще на кілька хвилин пектися.