Запечена з каррі морква
(покроковий рецепт з фото)
Овочева закуска з солодкою ноткою і неймовірним ароматом - саме такий варіант хочу вам показати. Просто, недорого, оригінально і справді дуже смачно. Спробувати разок точно варто.
Хочете, поділюся, як приготувати запечену з каррі морква? Перед подачею дуже раджу доповнити закуску ложкою меду, буде по-справжньому здорово. Втім, ви можете просто доповнити сіллю і перцем за смаком. Подавати до столу морква найкраще теплою, але смачна вона і в холодному вигляді.
- Морква - 800 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Мед - 2 чайних ложки (по бажанню)
1. Вимийте, обсушити і очистіть моркву.
2. Наріжте великими шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою.
3. Полийте оливковою олією і присипте сіллю і каррі. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку.
4. Запікайте хвилин 30 до румяности. Після полийте медом прямо на деку, акуратно перемішайте. Запечена з каррі морква може бути подана до столу.