Рецепт Запечена з каррі морква фото

Запечена з каррі морква
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Овочева закуска з солодкою ноткою і неймовірним ароматом - саме такий варіант хочу вам показати. Просто, недорого, оригінально і справді дуже смачно. Спробувати разок точно варто.

Хочете, поділюся, як приготувати запечену з каррі морква? Перед подачею дуже раджу доповнити закуску ложкою меду, буде по-справжньому здорово. Втім, ви можете просто доповнити сіллю і перцем за смаком. Подавати до столу морква найкраще теплою, але смачна вона і в холодному вигляді.

  • Морква - 800 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Мед - 2 чайних ложки (по бажанню)
запечена з каррі морква - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити і очистіть моркву.
запечена з каррі морква - фото крок 2
2. Наріжте великими шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою.
запечена з каррі морква - фото крок 3
3. Полийте оливковою олією і присипте сіллю і каррі. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку.
запечена з каррі морква - фото крок 4
4. Запікайте хвилин 30 до румяности. Після полийте медом прямо на деку, акуратно перемішайте. Запечена з каррі морква може бути подана до столу.

Схожі рецепти