Запечена морква з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Морква незаслужено опускається на другий план у багатьох рецептах. А адже вона сама може бути прекрасним гарніром для м'яса. Солодко-солоний смак ідеально доповнить м'ясні гарячі страви.
Пропоную вашій увазі варіант приготування запеченої моркви зі свіжою зеленню, в даному випадку з кропом. Простий і в той же час вишуканий гарнір до гарячих страв. Поєднуйте його з стейками, запеченої індичкою або куркою, а також яловичиною в різних видах.
- Морква молода - 1 кілограм
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Морква помийте і почистіть.
2. Викладіть її на деко. Змастіть оливковою олією, посипте сіллю і перцем. Надішліть підготовлену моркву в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин, потім посипте подрібненим кропом.
3. Випікайте морква ще протягом 20 хвилин. Готово, смачного!