Рецепт Запечена морква з бальзамічним оцтом фото

Запечена морква з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Для цієї страви варто використовувати маленьку морква. Вона солодша і приготується набагато швидше через своїх розмірів. Розповім, як приготувати запечену морква з бальзамічним оцтом.

Запечена морква - це відмінний гарнір до м'ясних страв, до риби або звичайним сосисок. Смачне, корисне блюдо, на приготування якого не потрібно багато інгредієнтів. Можна використовувати сухі спеції або свіжі. Морква можна їсти теплою або після охолодження.

  • Морква - 1 кілограм
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Морська сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки
  • Італійські трави - 0, 5 чайних ложки
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 1
1. Промийте і очистіть моркву. Якщо вона занадто велика - розріжте уздовж.
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 2
2. У невелику ємність додайте 2 столові ложки бальзамічного оцту, оливкова олія, морську сіль, італійські трави, сіль і перець за смаком.
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 3
3. Змішайте всі за допомогою вилки.
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 4
4. Полийте сумішшю всю моркву і добре перемішайте.
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 5
5. Помістіть морква на деко, застелений фольгою.
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 6
6. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і запікайте протягом 20 хвилин.
запечена морква з бальзамічним оцтом - фото крок 7
7. Потім дістаньте морква, переверніть її і знову поставте в духовку на 20 хвилин. Приготовану морква дістаньте, посипте петрушкою і подавайте до столу.

Схожі рецепти