Запечена морква з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Для цієї страви варто використовувати маленьку морква. Вона солодша і приготується набагато швидше через своїх розмірів. Розповім, як приготувати запечену морква з бальзамічним оцтом.
Запечена морква - це відмінний гарнір до м'ясних страв, до риби або звичайним сосисок. Смачне, корисне блюдо, на приготування якого не потрібно багато інгредієнтів. Можна використовувати сухі спеції або свіжі. Морква можна їсти теплою або після охолодження.
- Морква - 1 кілограм
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Морська сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Італійські трави - 0, 5 чайних ложки
1. Промийте і очистіть моркву. Якщо вона занадто велика - розріжте уздовж.
2. У невелику ємність додайте 2 столові ложки бальзамічного оцту, оливкова олія, морську сіль, італійські трави, сіль і перець за смаком.
3. Змішайте всі за допомогою вилки.
4. Полийте сумішшю всю моркву і добре перемішайте.
5. Помістіть морква на деко, застелений фольгою.
6. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і запікайте протягом 20 хвилин.
7. Потім дістаньте морква, переверніть її і знову поставте в духовку на 20 хвилин. Приготовану морква дістаньте, посипте петрушкою і подавайте до столу.