Запечена морква
(покроковий рецепт з фото)
Запечена морква - відмінне доповнення до гарніру, а також легка і корисна закуска. Готується така морква протягом півгодини. Для приготування запеченої моркви знадобиться спеції і масло.
Запечена морква може стати дуже смачною закускою. І неймовірно корисною! У приготуванні запеченої моркви можна використовувати будь-які спеції, але особливий аромат додає моркви лаванда. Наріжте моркву, посипте сіллю, перцем, сушеної лавандою і запікайте в духовці. Запечена морква буде готова через 20 хвилин! Насолоджуйтесь і будьте здорові!
- Морква - 1, 5-2 кілограма
- Масло оливкове - 7-8 Ст. Ложок
- Лаванда сушена - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Морква очистіть, промийте, розріжте на четвертинки.
2. Ображати некрасиві кінчики і розріжте четвертинки наполовину.
3. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть морква. Збризніть її оливковою олією, посипте сіллю, перцем і сушеної лавандою.
4. Випікайте морква в розігрітій духовці при температурі 190 градусів протягом 20-25 хвилин. Запечена морква повинна бути м'якою, але не розвалюватися. Смачного!