Рецепт Запечена картопля з фаршем фото

Запечена картопля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всі люблять щільно пообідати. А що може бути краще нашої улюбленої картоплі, та ще й з духовки, да з фаршем? Давайте ж не будемо відкладати і розберемо, як приготувати запечена картопля з фаршем.

Опис приготування:

Цей простий рецепт запеченої картоплі з фаршем рятував мене не один раз, коли раптово заглядали голодні гості. Ситно, смачно, запашний, - як кажуть"все геніальне - просто" ! Блюдо думаю всім знайоме, в рекомендацій не потребує, так що - розповідаю, як приготувати:

1. Для початку потрібно зайнятися нарізкою. Цибуля і картопля моєму, чистимо і нарізаємо кільцями і кружками відповідно.

2. Тепер в миску виливаємо сметану, і поміщаємо туди нарізану картоплю. Туди ж додамо сіль, перець і улюблені спеції.

3. Беремо глибоку форму для запікання, і викладаємо туди пошарово картоплю в сметані, потім фарш, потім кільця цибулі, і так по черзі, поки не закінчаться інгредієнти.

4. Зверху можна посипати твердим сиром, або прикрасити зеленню. І - в духовку приблизно на годину. Як картопелька зарум'яниться - так можна і діставати. В середньому, приблизно годину на температурі 175 градусів.

Як вид, приготувати запечена картопля з фаршем простіше нікуди! Можна швидко все зробити, і йти розважати гостей, поки смачний обід / вечеря готується. Удачі в приготуванні!


  • Фарш - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 200 мілілітрів
Цей простий рецепт запеченої картоплі з фаршем рятував мене не один раз, коли раптово заглядали голодні гості. Ситно, смачно, запашний, - як кажуть"все геніальне - просто" ! Блюдо думаю всім знайоме, в рекомендацій не потребує, так що - розповідаю, як приготувати:

1. Для початку потрібно зайнятися нарізкою. Цибуля і картопля моєму, чистимо і нарізаємо кільцями і кружками відповідно.

2. Тепер в миску виливаємо сметану, і поміщаємо туди нарізану картоплю. Туди ж додамо сіль, перець і улюблені спеції.

3. Беремо глибоку форму для запікання, і викладаємо туди пошарово картоплю в сметані, потім фарш, потім кільця цибулі, і так по черзі, поки не закінчаться інгредієнти.

4. Зверху можна посипати твердим сиром, або прикрасити зеленню. І - в духовку приблизно на годину. Як картопелька зарум'яниться - так можна і діставати. В середньому, приблизно годину на температурі 175 градусів.

Як вид, приготувати запечена картопля з фаршем простіше нікуди! Можна швидко все зробити, і йти розважати гостей, поки смачний обід / вечеря готується. Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти