Картопля, запечена з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще кулінарної класики? Картопля, запечена з фаршем, - це як там не є класика. Про ситності, смак і аромат цієї страви вже давно ходять легенди, тому - готуємо!
Зробити картоплю, запечену з фаршем, простіше простого. Рецептура дуже проста, розбереться по-моєму навіть самий-самий-самий початківець кулінар. А страва виходить дуже навіть - і ситне, і смачне. Варто спробувати!
Як приготувати картоплю, запечену з фаршем:
1. Картоплю миємо, чистим, і ріжемо тонкими пластинками.
2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до прозорості, і додаємо його до фаршу. Солимо і перчимо фарш.
3. Тепер класичний рецепт картоплі запеченої з фаршем вимагає зовсім вже трохи - викладаємо на змащене деко шарами картоплю, фарш, і знову картоплю.
4. Верхній шар картоплі заливаємо сметаною. Солимо і перчимо до смаку. Прикрашаємо за бажанням.
5. Ставимо в духовку десь на 40-50 хвилин.
От і все! Дістаємо і подаємо. Соковито і ситно, оцінять всі любителі простої домашньої кухні Удачі в приготуванні!
- Фарш - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Як приготувати картоплю, запечену з фаршем:
1. Картоплю миємо, чистим, і ріжемо тонкими пластинками.
2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до прозорості, і додаємо його до фаршу. Солимо і перчимо фарш.
3. Тепер класичний рецепт картоплі запеченої з фаршем вимагає зовсім вже трохи - викладаємо на змащене деко шарами картоплю, фарш, і знову картоплю.
4. Верхній шар картоплі заливаємо сметаною. Солимо і перчимо до смаку. Прикрашаємо за бажанням.
5. Ставимо в духовку десь на 40-50 хвилин.
От і все! Дістаємо і подаємо. Соковито і ситно, оцінять всі любителі простої домашньої кухні Удачі в приготуванні!