Рецепт Картопля, запечена з фаршем фото

Картопля, запечена з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що може бути краще кулінарної класики? Картопля, запечена з фаршем, - це як там не є класика. Про ситності, смак і аромат цієї страви вже давно ходять легенди, тому - готуємо!

Опис приготування:

Зробити картоплю, запечену з фаршем, простіше простого. Рецептура дуже проста, розбереться по-моєму навіть самий-самий-самий початківець кулінар. А страва виходить дуже навіть - і ситне, і смачне. Варто спробувати!

Як приготувати картоплю, запечену з фаршем:

1. Картоплю миємо, чистим, і ріжемо тонкими пластинками.

2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до прозорості, і додаємо його до фаршу. Солимо і перчимо фарш.

3. Тепер класичний рецепт картоплі запеченої з фаршем вимагає зовсім вже трохи - викладаємо на змащене деко шарами картоплю, фарш, і знову картоплю.

4. Верхній шар картоплі заливаємо сметаною. Солимо і перчимо до смаку. Прикрашаємо за бажанням.

5. Ставимо в духовку десь на 40-50 хвилин.

От і все! Дістаємо і подаємо. Соковито і ситно, оцінять всі любителі простої домашньої кухні Удачі в приготуванні!


  • Фарш - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Зробити картоплю, запечену з фаршем, простіше простого. Рецептура дуже проста, розбереться по-моєму навіть самий-самий-самий початківець кулінар. А страва виходить дуже навіть - і ситне, і смачне. Варто спробувати!

Як приготувати картоплю, запечену з фаршем:

1. Картоплю миємо, чистим, і ріжемо тонкими пластинками.

2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на розігрітій сковорідці цибулю до прозорості, і додаємо його до фаршу. Солимо і перчимо фарш.

3. Тепер класичний рецепт картоплі запеченої з фаршем вимагає зовсім вже трохи - викладаємо на змащене деко шарами картоплю, фарш, і знову картоплю.

4. Верхній шар картоплі заливаємо сметаною. Солимо і перчимо до смаку. Прикрашаємо за бажанням.

5. Ставимо в духовку десь на 40-50 хвилин.

От і все! Дістаємо і подаємо. Соковито і ситно, оцінять всі любителі простої домашньої кухні Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти