Смажена картопля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ну який російська людина не любить рум'яну смажену картопельку? Я вам розповім, як приготувати смажену картоплю з фаршем, та не просту, а листкову! Помідорний шар надає особливої пікантності!
Звичайно ж, простіше було б обсмажити все разом, але як мені здається, це і без того дуже простий рецепт смаженої картоплі з фаршем, а виглядає таке блюдо по-царськи! Тим більше, якщо подавати його шарами - виглядає дійсно як блюдо, а не як типовий російський обід або вечерю. Так що експериментуйте і пробуйте нові комбінації! Бажаю вам успіху!
- Фарш - 500 грам
- Картопля - 900 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Помідори - 5 штук
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Цибуля подрібнити і обсмажити до прозорості на олії. Потім додамо фарш і спеції, продовжуємо смажити, періодично помішуючи.
2. Поряд в іншій сковороді обсмажити картоплю до золотавого кольору. В самому кінці солимо і перчимо до смаку.
3. Поверх картоплі викладаємо тонко порізаний помідор. А зверху викладаємо суміш з фаршу і цибулі. Закриваємо кришкою.
4. На маленькому вогні тушкуємо все разом ще 15 хвилин.
5. От і все! Смачного!