Рецепт Смажена картопля на сковороді фото

Смажена картопля на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Картопля, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Дізнайтеся, як приготувати смажену картоплю на сковороді просто і смачно. До того ж це не займе багато часу. Подавайте з запеченими або свіжими овочами, м'ясними та рибними стравами.

З цією стравою відмінний, ситний обід або вечерю вам забезпечений. Смажену картоплю можна подавати з найрізноманітнішими овочевими або м'ясними гарнірами, соусами або салатами. Картопля буде ще смачніше, якщо обсмажити її з грибами. Зверху блюдо можна прикрасити тертим сиром, кропом, петрушкою або інший свіжою зеленню.

  • Картопля молода - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука (маленький)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Паприка - 1/4 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Біле вино - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - За смаком
1
За бажанням для розм'якшення можете покласти картоплю в мікрохвильову піч на 5-6 хвилин.
2
Наріжте картоплю часточками (товщиною близько 2 см). Молода картопля я не очищаю.
3
Наріжте цибулю півкільцями.
4
Візьміть велику сковороду, влийте в неї масло. Висипати на сковороду картопля, цибуля, часник і паприку.
5
Обсмажуйте картоплю на середньому вогні до готовності і золотистого кольору. При необхідності при смаженні додавайте масло.
6
Додайте біле вино, сіль і перець за смаком, трохи випарити рідину. При подачі зверху прикрасьте картопля зеленню.

Схожі рецепти