Запечена картопля в мікрохвильовці (для 10 хвилин)
(покроковий рецепт з фото)
І знову пропоную вам дізнатися рецепт, який врятує вас, коли гості вже на порозі! розповім, як приготувати запечена картопля в мікрохвильовці (для 10 хвилин) швидко, смачно, ситно і ароматно!
Тим, у кого не завжди є час приготувати ароматний і смачний гарнір, пропоную дізнатися, як приготувати запечена картопля в мікрохвильовці (для 10 хвилин). Це дійсно дуже швидко і смачно, а сам картопля мало чим відрізняється від приготованого в духовці. В цілому вам буде потрібно приблизно 20 хвилин, щоб приготувати все блюдо, що дуже швидко і особливо зручно, якщо гості вже на порозі. Обов'язково порадуйте себе таким легким у приготуванні стравою!
- Молода картопля - 6-8 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Приправи - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Молода картопля добре промийте і очистіть від дефектів. Потім наріжте його на невеликі шматочки і викладіть у форму для запікання.
2. Приготуйте заправку: розтопіть вершкове масло, додайте до нього дрібно нарізаний часник, зелень, Сіль і перець. Можете додати зелень, наприклад, розмарин або базилік.
3. Добре перемішайте і залийте картопля заправкою. Надішліть її в мікрохвильовку на 10 хвилин з потужністю 800-1000W. Періодично діставайте картопля, перевертайте його і пробуйте на готовність.
4. Подавайте з дрібно нарізаною зеленню. Смачного!