Рецепт Картопля запечена в мікрохвильовці фото

Картопля запечена в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Картопля запечена в мікрохвильовці може несподівано стати ошатним святковим блюдом. Спробуйте цей творчий прийом, і картопля, запечений в мікрохвильовці, стане вашим улюбленим блюдом


Опис приготування:

Зробити картопля запечена в мікрохвильовці може будь-який початківець кухар. Особливо приємно дивитися, як готують це блюдо чоловіки. Отже, почнемо - розповідаю, як приготувати картоплю запечений в мікрохвильовці:

1. Готову картоплю в мундирі розрізати уздовж на 2 половинки і видалити частину м'якоті.

2. Шинку і цибулю дрібно дрібно порізати і обсмажити, поперчити.

3. Порізати зелень.

4. У мисці змішати шинку, зелень, майонез, тертий сир.

5. Начинити картопля, укласти в посуд для запікання і поставити в мікрохвильовку. Запікати в режимі гриль хвилин 10.

6. Посипати картопля запечена в мікрохвильовці гострим червоним перцем.

Власне, от і все - страва готова і його можна подавати до столу. Як на мене, це страва не потребує ніяких доповнень - його можна подавати самостійно, можна з салатом якимось овочевим. Спробуйте приготувати один раз - я думаю, вам сподобається. Смачного!

  • Катофель в мундирі - 5 штук
  • Шинка - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир твердий - 70 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 20 грам
  • Гострий перець - 1 За смаком (приправа)
  • Масло рослинне - 15 мілілітрів (для обжарки)
Зробити картопля запечена в мікрохвильовці може будь-який початківець кухар. Особливо приємно дивитися, як готують це блюдо чоловіки. Отже, почнемо - розповідаю, як приготувати картоплю запечений в мікрохвильовці:

1. Готову картоплю в мундирі розрізати уздовж на 2 половинки і видалити частину м'якоті.

2. Шинку і цибулю дрібно дрібно порізати і обсмажити, поперчити.

3. Порізати зелень.

4. У мисці змішати шинку, зелень, майонез, тертий сир.

5. Начинити картопля, укласти в посуд для запікання і поставити в мікрохвильовку. Запікати в режимі гриль хвилин 10.

6. Посипати картопля запечена в мікрохвильовці гострим червоним перцем.

Власне, от і все - страва готова і його можна подавати до столу. Як на мене, це страва не потребує ніяких доповнень - його можна подавати самостійно, можна з салатом якимось овочевим. Спробуйте приготувати один раз - я думаю, вам сподобається. Смачного!

Схожі рецепти