Закусочний пиріг з консервою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і дуже ситний пиріг консервою. Такий пиріг відмінно підійде в якості холодної закуски на святковий стіл.
Смачний і дуже ситний пиріг з консервою. Такий пиріг відмінно підійде в якості холодної закуски на святковий стіл.
- Коржі з листкового тіста - 5-7 штук (достатньо однієї упаковки)
- Яйця - 3 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 200 грам
- Рибні консерви в маслі - 1-2 штук(1-2 банки консервів (горбуші, сардини))
- Соняшникова олія - частина (для смаження)
- Сіль, перець - За смаком
Дрібно ріжемо моркву і цибулю. Розігріваємо сковороду з маслом, кладемо туди моркву, кілька хвилин перемішуємо. Потім додаємо цибулю, смажимо до тих пір, поки цибуля не стане золотистим.
В окремому посуді розминаємо консерви до пастоподібної консистенції. Додаємо варені яйця, натерті на тертці. І знову все розминаємо. До пасті з риби з яйцем додаємо обсмажені цибулю і моркву. Солимо, перчим. Гарненько перемішуємо. Паста готова.
Беремо корж, змащуємо його майонезом. Викладаємо нашу пасту, рівномірно розподіляючи по всьому Коржу. Кладемо другий корж, повторюємо процедуру. Останній корж змащуємо майонезом і посипаємо сиром (натертим на тертці).
На пару годин ставимо наш пиріг в холодильник. Там він весь просочиться начинкою. На стіл подаємо, прикрасивши зеленню.
Смачного!
Смачного!