Рецепт Закусочний пиріг з консервою фото

Закусочний пиріг з консервою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачний і дуже ситний пиріг консервою. Такий пиріг відмінно підійде в якості холодної закуски на святковий стіл.

Опис приготування:

Смачний і дуже ситний пиріг з консервою. Такий пиріг відмінно підійде в якості холодної закуски на святковий стіл.

  • Коржі з листкового тіста - 5-7 штук (достатньо однієї упаковки)
  • Яйця - 3 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 200 грам
  • Рибні консерви в маслі - 1-2 штук(1-2 банки консервів (горбуші, сардини))
  • Соняшникова олія - частина (для смаження)
  • Сіль, перець - За смаком
закусочний пиріг з консервою - фото крок 1
Дрібно ріжемо моркву і цибулю. Розігріваємо сковороду з маслом, кладемо туди моркву, кілька хвилин перемішуємо. Потім додаємо цибулю, смажимо до тих пір, поки цибуля не стане золотистим.
закусочний пиріг з консервою - фото крок 2
В окремому посуді розминаємо консерви до пастоподібної консистенції. Додаємо варені яйця, натерті на тертці. І знову все розминаємо. До пасті з риби з яйцем додаємо обсмажені цибулю і моркву. Солимо, перчим. Гарненько перемішуємо. Паста готова.
закусочний пиріг з консервою - фото крок 3
Беремо корж, змащуємо його майонезом. Викладаємо нашу пасту, рівномірно розподіляючи по всьому Коржу. Кладемо другий корж, повторюємо процедуру. Останній корж змащуємо майонезом і посипаємо сиром (натертим на тертці).
закусочний пиріг з консервою - фото крок 4
На пару годин ставимо наш пиріг в холодильник. Там він весь просочиться начинкою. На стіл подаємо, прикрасивши зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти