Закуска з кабачків з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
У кабачковий сезон, коли вони достигають практично кожен день, я намагаюся готувати їх якомога частіше. Кабачки відмінно поєднуються із зеленню і горіхами. Приготуйте смачну пікантну закуску і Ви!
Кабачки в горіхово-часниковому соусі вам неодмінно повинні сподобатися. Це абсолютно новий, цікавий смак. Крім пам'ятних смакових якостей, це блюдо ще й дуже корисно!
- Кабачок - 1 штук
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Петрушка - 1 Пучков
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Кабачки наріжте кубиками і обсмажте разом з подрібненим часником.
Волоські горіхи порубати ножем і окремо обсмажте.
З'єднайте кабачки і волоські горіхи.
Додайте нарізану петрушку.
Додайте нарізану петрушку.
Приправити сіллю і закуски poperčite. Перемішайте і відправте в холодильник, хвилин 10-15.
Подавайте в холодному вигляді. Смачного!
Подавайте в холодному вигляді. Смачного!